Last news in Fakti

29 Декември, 2023 22:30 2 674 14

Тайните на японските гейши: Как да съблазните мъж за 15 минути

  • гейша-
  • съблазняване-
  • тайни

Бъдете стилни и изискани, не мързеливи

Тайните на японските гейши: Как да съблазните мъж за 15 минути - 1
Снимкa: Shutterstock

Японските гейши имат специална сила - симбиоза от красота, чар и харизма. И техните тайни за спечелване на сърцата на мъжете могат да са много полезни за съвременните жени.


Максималният ефект може да бъде постигнат само ако се опитате да следвате съветите, описани по-долу. Това ще ви помогне да завладеете мъжа само с един или два разговора, с няколко погледа. Да бъдеш изкусителка е изкуство, което трябва да се научи.

Грижете се не само за външната, но и за вътрешната красота

Връзка, всяка страст започва с общуване, с познаване на душата. Ето защо източните омайници съветват дамите да развият своите таланти. Мъжете копнеят за всичко необичайно. Това може да са танци, красноречие, интелигентност. Дори ако една жена просто се занимава със спорт, за един успешен мъж тя ще е по-ценна от тази, който е просто красива.

Научете се да създавате специален свят около вас

Става въпрос за мистерия и оригиналност. Гейшите съветват жените да не натрапват красотата на тялото си, а да я прикриват умело, така че мъжът да я открива постепенно и да се наслаждава на всеки детайл, без да се отегчава.

Именно такъв лаконизъм и сдържаност са помагали на гейшите да създават специална атмосфера. В съвременния свят жените много често забравят за това. Възползвайте се от този съвет, за да се откроите от тълпата.

Бъдете стилни и изискани

Това не означава, че трябва да ходите с чадърче и да се обличате като за модно ревю. Достатъчно е да поддържате собствения си стил и да не се страхувате да бъдете малко по-различни от другите жени.
Имате нужда от жар във външния си вид, която мъжете да забележат и да си изгубят ума. За тази цел трябва постоянно да експериментирате.

Слушайте и бъдете мъдри

Гейшите умеят да слушат мъжете. Точно затова и са успявали да бръкнат толкова дълбоко в душите им. Тяхната сила е в това, че винаги са успявали да запазят спокойствие и са се приспособявали към настроението на своя събеседник.

За да завладеете мъжа, важно е да поддържате желанията му, да бъдете гъвкави и мъдри, да го успокоявате, когато се чувства зле и да го развеселявате, когато е тъжен. Но това трябва да стане незабелязано. Не бива да питате мъжа как се чувства. Трябва да сте тънък психолог, който разбира състоянието на партньора си.

Не бъдете мързеливи

Японските гейши винаги са вярвали, че няма граници за съвършенството. Една жена не бива да спира на постигнатото, защото винаги има какво още да се подобри. Трябва да си поставите нови цели, които да заменят вече постигнатите.

Само вие можете да изградите себе си, да направите себе си мечтаната жена, на която всички мъже ще се възхищават. Ако трябва да свалите няколко излишни килограма, спортувайте. Ако ви липсва самодостатъчност, започнете да търсите работа, която ще ви помогне да не зависите от другиго.

Красив изказ

Не е важно какво казвате на мъжете, а как го казвате. Трябва да говорите по-меко, по-тихо. Има две думи, които отлично описват начина на общуване на гейшите: увереност и спокойствие.
За да завладеете мъжете, трябва да говорите без грубост, без паразитни думи. Ако това ви липсва, работете върху речта си и скоро ще ви стане навик.

Бъдете естествени

Да, гейшите харесват яркия грим, но днес е по-добре да го избягвате. Истинската красота се състои в това да изглеждате еднакво красиви през цялото време.

Прическата трябва да е приятна, гримът да е минимален. Но избягвайте и прекомерната монотонност. Заложете в облеклото на поне два цвята, за да направите визията си хармонична и запомняща се.

Естествеността трябва да се вижда в думите, действията и делата. Бъдете себе си, но една по-грациозна версия. Хармонията е симбиоза от спокойствие и увереност. Това прави най-добро впечатление на най-опитните, красиви и волеви мъже.

Ако следвате тези съвети, тогава ще може да спечелите всеки мъж само за няколко минути общуване. Грациозните и спокойни гейши са успявали да омагьосват противоположния пол само с поглед, движения и усмивка. И вие го можете!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И накрая

    4 2 Отговор
    и го отперваш и тя в удоволствие и ти в удоволствие и след това триковете и не важат вече
  • 3 Калифорния

    5 2 Отговор
    ГЛУПОСТИ...

    Коментиран от #13

  • 4 Калифорния

    15 2 Отговор
    Докога слугинаж и проституция...Жената трябва да има достойнство..
  • 5 РЕАЛИСТ

    12 0 Отговор
    Гейшите не печелят сърцето на един мъж. Те печелят нещо друго.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Евгени от Алфапласт

    0 4 Отговор
    За дрехите, мойта вдовица изпълва стилно дънките с 80 кила телеса. Щерка й - с 85. Другите неща не ги запомних.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Идън

    4 0 Отговор
    Гейшите не са нещо повече от аксесоар за мъжете използван срещу заплащане за компания пред обществото или за употреба с друга цел- в леглото.Мъжът не се жени за гейшата и въобще не може да се говори за чувството любов или обич. Има книги за гейшите.Те се подготвят от родителите за тази роля още от деца- понякога против своята воля.
  • 10 Гейшите са си

    1 0 Отговор
    скъпоплатени проститутки, но ако видите снимки, няма изобщо да ви харесат. Много грозни, с бели лица и отвратителен грим. Ами ... друга култура ...
  • 11 ШесПет

    2 0 Отговор
    На снимката не е гейша и не е японка, китайка е.
  • 12 СМЕХОРИИ

    3 0 Отговор
    ЧЕСТНО, не прочетох статията, но си спомних думите на наш професор по Икономическа география, когато го запитахме недвусмислено за гейшите... Абсолютни глупости са това, гейшите са високо образовани момичета, които наред с чайна церемония , могат да беседват и изслушват госта си, давайки му съвети...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.