Last news in Fakti

30 Декември, 2023 15:43 1 787 4

Най-богатите и влиятелни холивудски двойки

  • най-богати-
  • най-влиятелни-
  • двойки-
  • холивуд-
  • шоубизнес

Джей Зи и Бионсе оглавяват списъка

Според брандинг агенцията Arka на трето място се нареждат Тейлър Суифт и Травис Келси. Смята се, че общата нетна стойност на двамата възлиза на 1,13 млрд. долара, като по-голямата част от сумата се дължи на приходите на Суифт, пише dir.bg.

Агенцията съобщава, че 12-кратната носителка на "Грами" струва 1,1 млрд. долара, докато нетното състояние на двукратния шампион на Superbowl възлиза на 30 млн. долара. Основните източници на приходи на Суифт са нейните невероятно успешни световни турнета, отново според Arka. През октомври и агенция Блумбърг съобщи, че Тейлър е станала милиардер благодарение на рекордния успех на “Eras Tour“.

От друга страна, приходите на потенциалният ѝ годеник Келси се дължат на изгодното удължаване на договора му с “Канзас Сити Чийфс“. Спортната звезда подписа договор за четири години, който му гарантира около 57 млн. долара с отбора, а на него му носи около 14 млн. долара годишно.

Суифт и Келси обаче изостават от две двойки, тъй като Джей Зи и Бионсе оглавяват списъка, а Риана и A$AP Rocky заемат второ място. Джей и Би се извисяват над останалите с обща нетна стойност от 3,04 млрд. долара. В същото време Рири и A$AP остават зад тях с 1,4 млрд. долара.

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са на по-крайно място, тъй като тяхната обща нетна стойност се оценява на 725 милиона.

Дженифър Лопес и Бен Афлек претендират за петото с 500 млн. долара. В списъка влизат още Дейвид и Виктория Бекъм (с 520 млн. долара), Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс (с 380 млн. долара), Джъстин и Хейли Бийбър (с 320 млн. долара), Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц (с 90 млн. долара) и Зендая и Том Холанд (с 40 млн. долара).

Говорейки за двойки, най-новата светска такава, Тейлър и Травис (Traylor), станаха любимци на публиката. Те завладяха света, след като направиха връзката си публично достояние в края на септември. Оттогава Суифт редовно посещава мачовете му, а присъствието ѝ там доведе до значителен ръст на последователите на NFL и Chiefs в социалните мрежи и на зрителската аудитория от жени. Келси от своя страна пък посещаваше концертите ѝ. Връзката им наскоро достигна нови висоти, след като се появи информация, че спортистът дори е поискал ръката на Тейлър от баща ѝ Скот. Според Page Six Скот безрезервно е дал благословията си на Келси.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 лоза

    7 1 Отговор
    В бъдеще ще са холивудски тройки.
  • 3 Соросоид

    8 1 Отговор
    Е тези негри да ми любимите американци.
  • 4 Иван от Троян

    2 1 Отговор
    Как пък не прочетохме Най-богатите и влиятелни холивудски двойки загинаха в влакова катастрофа примерно и техните пари ще бъдат дарени на бедните и нуждаещите се хора, и за хора с здравословни проблеми, болници и все такива който мнооооого повече се нуждаят от финанси.Тия като имат толкова и започват да се самоубиват с успокоителни коктейли и наркотици защото просто вече им е скучен живота като имат всичко .