Last news in Fakti

7 Януари, 2024 12:42 1 173 3

Майкъл Болтън се възстановява от операция на тумор в мозъка

  • майкъл болтън-
  • мозъчна операция-
  • тумор в мозъка-
  • възстановяване-
  • отменени концерти

Певецът отмени всичките си концерти

Майкъл Болтън се възстановява от операция на тумор в мозъка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певецът Майкъл Болтън се възстановява от операция на тумор в мозъка и отмени всичките си концерти, съобщи "Билборд", предава БТА.

"Точно преди празниците ми откриха тумор в мозъка, който налагаше незабавна операция", написа Майкъл Болтън в Инстаграм. "Благодарение на невероятния медицински екип, операцията беше успешна. Сега се възстановявам у дома, заобиколен от огромна любов и подкрепа на семейството ми".

View this post on Instagram

A post shared by Michael Bolton (@michaelbolton)

Майкъл Болтън има много насрочени концерти за 2024 г., които са обявени на сайта му. Първият от тях е на 1 февруари, а последният на 22 декември. Много ще бъдат пренасрочени.

"През следващите няколко месеца ще насоча времето и енергията си за възстановяването си, което означава, че ще прекратя турнето", добавя Майкъл Болтън. "Винаги най-трудното нещо за мен е било да разочаровам феновете си или да отложа концерт. Не се съмнявайте обаче, че ще положа много усилия, за да ускоря възстановяването си и скоро отново да започна да пея".

Майкъл Болтън, който е на 70 години, е лауреат на две награди "Грами". Миналата година той отбеляза 50 години в музиката, като издаде албума Spark of Light след 14-годишна пауза.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    5 0 Отговор
    Уффф! Защо точно на него... През 1991-ва прави ,, When a Man Loves a Woman,,- версия на Пърси Следж и през1994 е филмът с Мег Райън и Анди Гарсия... Той пее за любовта и песните му не могат да не докоснат душата... Дано оздравее бързо и да прави още музика.,, I Promise You,,-,,Обещавам ти,, - е друга красива балада...
  • 2 первазов

    0 2 Отговор
    Уф тоа па Болтън полуруснак с неговите отегчителни песни!

    Коментиран от #3

  • 3 джексън

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "первазов":

    Долу Болтън да живее поп музиката,той не може да пее като синигерче!