Last news in Fakti

8 Януари, 2024 08:49 3 430 23

Маскирани обрали дома на Лили Иванова посред бял ден

  • лили иванова-
  • крадци-
  • грабеж-
  • обир

Лили била убедена, че те са пратени в дома ѝ от близък до нея човек

Маскирани обрали дома на Лили Иванова посред бял ден - 1
Снимкa: БГНЕС

Тежко криминално посегателство е преживяла Лили Иванова в собствения си дом преди няколко месеца. Естрадната икона е била ограбена в жилището си, а най-ужасяващото било, че крадците са нахълтали в апартамента ѝ на столичната улица „Оборище” посред бял ден, докато звездата още е спяла, пише „Уикенд”, позовавайки се на хора от най-близкото ѝ обкръжение.

Апашите са проникнали през вратата с модерно устройство, което отключило жилището за секунди. Те са започнали да тършуват в луксозния дом на Лили сутринта, докато тя още спи. Както е известно, певицата от десетилетия ляга към 3 часа след полунощ и се излежава до обяд в кревата.

Престъпниците нахълтали с маски в апартамента и завързали Лили, която била шокирана да види нашествениците. Устата ѝ била залепена с тиксо, а един от нападателите спокойно ѝ обяснил да не се съпротивлява, тъй като няма да ѝ направят нищо лошо, ще вземат каквото им е необходимо, след което ще я развържат и ще си тръгнат. Попитали ошашавената звезда къде държи парите и ценностите си и след като не получили отговор, продължили да „обискират” апартамента с ръкавици.

В крайна сметка апашите намерили немалка сума пари, но така и не е ясно колко точно – според някои източници се касаело за над 100 000 лева, според други парите били значително повече, а трети твърдят, че са около 20 бона. Задигнали са и множество златни накити и бижута, някои от които изключително скъпи. Апашите не взели нито картини, нито икони или едри предмети.

Целият кошмар продължил не повече от 20 минути. Най-парадоксалното е, че след като направили удара, крадците старателно почистили следите си с дезинфектант, въпреки че били с маски и ръкавици, след което разсипали от раница, която носели със себе си, косми, вероятно събрани от фризьорски салони. Това се прави с цел да не бъдат засечени следи от тяхната ДНК.

След бруталната акция, Лили Иванова била развързана и апашите си тръгнали така необезпокоявано, както са и проникнали в апартамента на ул. „Оборище”. Шокираната звезда се окопитила след няколко минути и веднага позвънила на свои близки, които моментално извикали полиция.

След ужасяващото преживяване, Лили вдигнала много кръвното и се наложило да бъде повикан доктор. Певицата дори била настанена в болница, за да бъде под лекарско наблюдение няколко дни. След това отключила страхова невроза и до днес не успява напълно да се възстанови от преживения ужас.

Тъй като крадците намерили много бързо парите, Лили била убедена, че те са пратени в дома ѝ от близък до нея човек, който е наясно с всичко около нея. Такова е било и мнението на полицаите, разследващи случая. Разпитани са най-близките хора до звездата, но все още няма конкретен заподозрян. По желание на изпълнителката на „Ветрове” и „Детелини”, случая е засекретен и не е оповестен в криминалната хроника. По дръзкото посегателство работи СДВР. Мнението на полицаите е, че акцията е дело на някои от най-изпечените и дръзки крадци в София, тъй като всичко било извършено много професионално, а престъпниците били добре подготвени.

Наглият грабеж в собствения ѝ дом буквално сринал певицата. Седмици наред тя била с изключително разклатено здраве, разкриват източниците на „Уикенд”. В резултат на удара срещу нея, тя е ограничила силно контактите си и вече не кани гости в апартамента си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили

    22 1 Отговор
    Абе , кво става тука бе?! Едно време и изнасилваха......
  • 2 Които са я изпели

    13 1 Отговор
    Имала е приятели българи
  • 3 Сън ли,

    12 1 Отговор
    бе всичко,или пък истина ?
  • 4 Нормално

    14 0 Отговор
    Всеки молионер забегнал в бяла държава не е збъркал.
  • 5 Проклятието на фараона

    13 4 Отговор
    Да не пак някоя жълта фалшива новина, като ДВ и бесарабскифронт?

    Коментиран от #9

  • 6 Соваж бейби

    9 3 Отговор
    Хич да не е са видели от тук, от два ,три месеца почти почти всеки ден има случаи със звезди в Париж ограбени.А проблема на бабата е че си държи парите в къщи ?не е ли незаконно в България трябва да я съдят как си очита данъците ???
    Да не говоря за нормални хора на сина една съоченичка живее на края града има повече природа до тяхната къща направо докато спят вечерта телевизори,лаптоп ...всичко бижута поне не ги убили,има и въорежени не само докато спиш

    Коментиран от #15

  • 7 какъв случай , ами

    9 1 Отговор
    то как са влезли . ще ги пипнат - клетки на гсм , камери за наблюдение , съседи клюкари . те са дебнели , а и огледали по рано поне 3 месеца . явно са правили и други обири . били са въоръжени . Лили е богата . Сигурно пак ще я оберат . Жорж Ганчев го обраха до цент . Няма закони .
  • 8 Сила

    13 2 Отговор
    БАНИЧАРКАТА Мадам В. и сина и Веско...... отдавна искат да прилапат имота, психират Лили за да се изнесе оттам

    Коментиран от #11

  • 9 Соваж бейби

    9 7 Отговор

    До коментар #5 от "Проклятието на фараона":

    Хората гладни тази има много и е самичка няма семейство !За какво и са да ги раздели на бедните ,другата свдмица ще излезе да грачи някъде и ще има.

    Коментиран от #12, #23

  • 10 Хахаха

    23 0 Отговор
    Първо ѝ залепили устата с тиксо, после започнали да я питат къде са парите! Поне четете това което сте написали!

    Коментиран от #13

  • 11 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Сила":

    Може да са банди от соц.мрежи наблюдават снимки и видеа кой къде какво има или момичета такива блогерки ли фешонисти как ги наричате не знам .Снима видео каква нова чанта си купила и дрехи маркови и им идват на гости
  • 12 Кадир

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Много им се иска на цървулите да се разпореждат с чужди пари, особено ако са повечко. Комунизма не си е отишъл.

    Коментиран от #17

  • 13 Хихо

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хахаха":

    Понеже крещяла, че иска да бъде обладана, пък те хората само пари търсели и не издържали на крясъците на това чудовище, та му лепнали тиксо. А сега сериозно - тъпо измислена история в стил "много съм богата". Преди време Петя Буюклиева разправяше същата история, ама и били откраднали и безбройните награди от САЩ и Европа, понеже била "уникално добра певица".
  • 14 Гост

    7 2 Отговор
    Разбра ли че тя пази автографите на Мойсей Ной и Исус . Та затова са я напднали.
  • 15 беги беги

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Какво е "съоченичка"!? Имат общи очета ли, какво?
  • 16 ха ха

    4 2 Отговор
    Тези крадци са извършили чудо - взели са орех от катеричка.
  • 17 Соваж бейби

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Кадир":

    Тези кражби са в следствие от инфлацията и не добра политика мое мнение.Едно време нямаше такива неща,скоро писах често губих ключа като малка оставаха ми го в обувките до вх.врата .Другите баба и дядо на село хора от улицата закъсали раз.кола са прибирали в тях да нощуват без да ги познават.Хората са си помагали в нужда на улицата ти се помага.Сега сме като в джунглата закона на дивите животни криза ,хората се озлобява рекламират се скъпи бутикови неща,живота на милионерите на някой им пречернява и прави обир.На мен не ми харесва техния живот милиони не ща,обаче други не мислят така.А има и такива на улицата те нямат нищо,живее ден за ден и не мисли най опасни са.И вместо като през комунизма да няма клошари и да е спокойно всеки да работи точно обратното и се приемат и още мигранти а родните клошари за тях някой мисли ли .Абе моя извод ами хората стигнахме до война на псих.основа озверели и по зле ще става супер богати и голямата част супер бедни идват страшни времена ако не смени тази демокрация ли как я наричате ама не ми харесва
  • 18 още е в шок

    3 1 Отговор
    Да провери да не са и взели още някоя и друга година (или добре ги е скрила).
  • 19 Анонимен

    3 1 Отговор
    Едно време по долу нямаше, но днес отвориха границите и има изпечени бандити. Имало е при социализма, но веднага мвр ги хващаха. Бяха след казарма обрали банка, детска работа и парите заровили в земята, по косъма на косата са ги хванали, успял е охранителя да хване едното момче за косата, и чрез разстрел го убиха, понеже отлично познавам дядо му и днес родата му е назначавана навсякъде. Едно бе на майка и баща. А парите от дск бяха върнати до цент, сушаха ги хахаха паричките на хората от дск. Детска работа. Беднотията е порок, но се хванете и работете, а Х хората имат скъпи коли, живот лукс, ето ви примера на Лили, а може и да е подвеждаща, но ключаря ми е близък, и когато му пикажеш ключа ви казва.. До автогарата живее и работи и е от Х селото, сега квартала на града.
  • 20 2222

    3 0 Отговор
    Лили да провери обкръжението си, и особено онзи г, който й се води мениджър.
  • 21 Малиии

    3 1 Отговор
    Срам и позор сме ние българите! Да вземат да оберат Баце и Шиши. Ама те всички крадци са им от фирмите. Отвратително място за живеене сме. Няма държава, само мафия и съсипани хора!
  • 22 не се давай Лили

    1 0 Отговор
    ако баничарката й иска апартамента ще го получи - с мутренските нападки и намеквания да се изнесе може и да успее накрая, тъй като много тъмни личности се разтапят тя да ги боготвори в ефир.
  • 23 Явор

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Ти откъде знаеш, че не дава за бедните?