Last news in Fakti

9 Януари, 2024 13:49 2 649 13

В годината на Зеления дървен дракон: 4 неща, които носят нещастие в дома

  • година на дракона-
  • предмети-
  • дом-
  • нещастие-
  • лош късмет

Ето от какво е по-добре да се отървете

В годината на Зеления дървен дракон: 4 неща, които носят нещастие в дома - 1
Снимка: Shutterstock

В китайската култура Драконът е символ на доброто начало. Това обаче изобщо не означава, че собственикът на 2024 г. няма да забележи дали в къщата ви има предмети с отрицателна енергия. От какво е по-добре да се отървете?

1. Съдове с пукнатини или напълно счупени

В навечерието на Нова година трябва внимателно да боравите с съдовете: счупването на чиния или чаша по време на срещата на Дракона е лош късмет, казва знакът. Проверете всички съдове, които имате в къщата: ако са наранени, по-добре е да ги изхвърлите и да купите нови. Счупените съдове са символ на неприятности, особено ако са се случили неволно. Яденето от тях означава отслабване, отдаване на енергията ви.

Не съхранявайте парчета или спукани кани - те трябва да напуснат живота ви заедно с проблемите ви, давайки път на нещо ново и положително. Ако съдовете се счупят в началото на 2024 г., тогава, за да избегнете бедствие, трябва да покриете всички фрагменти, да ги съберете и изхвърлите едва след обяд на следващия ден.

2. Несъответстващи неща

Драконът не харесва всичко, което не се комбинира с нещо, което просто заема място и носи енергията на самотата. Връщайки се към темата за боклука, трябва да се отбележи, че всеки човек обича да оставя нещата в резерв. Тези неща вече не са полезни и се настаняват като мъртъв товар в дома ви, пише actualno.com. Те възпрепятстват новите придобивания и възможности, блокирайки потока от положителна енергия, който буквално се втурва със скоростта на дракон към 2024 г.

3. Изкуствени растения

Драконът мрази всичко изкуствено. Изкуствените или увехнали цветя естествено се свързват със смъртта, гробищата и траура. Според знаците те влияят негативно на енергията на къщата, внасят раздор в семейните отношения и носят безбрачие на самотните хора. В допълнение, изкуствените цветя рядко изглеждат добре, по-добре е да ги замените с композиция от сухи цветя.

4. Ненужни вещи

Смята се, че не можете да съхранявате неща, които не са били използвани повече от две години. Този период води до натрупване на застояла енергия в обекта, което Дървеният дракон наистина не харесва. Ако не сте използвали артикула по предназначение или дори не сте му обърнали внимание за толкова дълъг период от време, тогава артикулът просто се превръща във вампир на вашата енергия. Изберете: или давате втори живот на забравено нещо, или го поставяте на място или човек, където може да бъде полезно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най вече

    9 0 Отговор
    Кухите селски пръчки.
  • 2 Пич

    7 1 Отговор
    Да знаете , че когато започнете да се съобразявате със Зелени , или друг цвят дракони , може да разчитате на моята частна психологическа практика !

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 И не забравяйте

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Съобразяването с оранжеви и друг цвят зеленчуци ще ви доведе до други частни практики.
  • 5 Годината

    4 1 Отговор
    Ще е на дървения дракон ,а не на на надървения дракон...

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лорда

    1 1 Отговор
    Разправят,че дървения дракон изправял гърбици през ануса.Дай Боже на всеки .
  • 8 Варненски Моряк

    0 0 Отговор
    По принцип не трябва да ги имате!
  • 9 м даа

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Годината":

    Ако мислиш, че има разлика, може да пробваш ...

    Коментиран от #10

  • 10 Явно

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "м даа":

    Ти си запознат!

    Коментиран от #12

  • 11 Скара на дървени въглища

    0 1 Отговор
    Като махнат зеленски, ще остане останалата част.
  • 12 разбира се

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Явно":

    Аз съм Дракон.
  • 13 Харабян Мохамеданов

    3 0 Отговор
    От какво с отрицателна енергия е по-добре да се отървете в годината на Дракона?
    Започнете от правителството на сглобката!
    Гарантирано ще ви върви цяла година!