Last news in Fakti

9 Януари, 2024 16:45 2 375 3

Майката на Майкъл Джексън води ново дело за 6-цифрена сума от собствеността на сина си

  • майкъл джексън-
  • майка-
  • катрин джексън-
  • съд-
  • дело-
  • наследство-
  • задължения

Катрин Джексън започва нова съдебна битка, за да покрие разходите по предходното дело, надхвърлящи 560 000 щатски долара

Майката на Майкъл Джексън води ново дело за 6-цифрена сума от собствеността на сина си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Майката на Майкъл Джексън - Катрин, води дело за шестцифрена сума от собствеността на покойния си син, съобщиха американски медии, цитирани от БТА. Тя възнамерява да използва парите, за да покрие съдебните разноски по друго дело.

Според документ, получен от онлайн изданието RadarOnline, Катрин Джексън, която е на 93 години, дължи 561 548 щатски долара на адвокатската кантора "Глейзър Вайл".

Майкъл Джексън почина през 2009 г. Според завещанието трите му деца Принс, Парис и Бланкет са единствени наследници на състоянието му. Отделно Кралят на попа беше основал тръст на името на майка си. По-късно изпълнителите на завещанието и управители на недвижимите имоти на Джексън - Джон Бранка и Джон Макклейн, обявиха, че собствеността е донесла стотици милиони долари печалба благодарение на различни сделки.

През миналата година Бранка и Макклейн поискаха съдът да одобри конфиденциална сделка, преценена от тях като потенциално печеливша. Катрин Джексън обаче се противопостави, а несъгласието ѝ доведе до съдебна битка. Управляващите собствеността на Майкъл Джексън изтъкнаха, че майка му се е противопоставяла и на други успешни сделки в миналото - като например на реализацията на филма This is It!.

В хода на делото срещу Бранка и Макклейн Катрин Джексън е натрупала значителна сума за съдебни разноски за по-малко от година. След като се е съгласила на сделка с управляващите собствеността, майката на Краля на попа е изискала и покриване на съдебните си разходи. Съдебното решение обаче е било в полза на управляващите собствеността, а подобно покриване на разходите ѝ е било отказано.

Катрин Джексън обжалва и се е обърнала към по-горна съдебна инстанция, започвайки нова съдебна битка за покриване на разходите по предходното дело, надхвърлящи 560 000 щатски долара.

Продължаващият правен спор показва още веднъж сложността около изпълнението на завещанието на Майкъл Джексън и управлението на оставените от него активи, коментират запознати пред RadarOnline.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти.БГ

    8 1 Отговор
    Алчни сатанисти!
  • 2 Соваж бейби

    9 4 Отговор
    Тези деца не са на Майкъл Джексън едно че той не беше истински мъж поне не си падаше по жени на всичко отгоре и трите деца са бели .Не сме толкова улави и сме учили биология в училище
  • 3 Кюстендилска слива

    0 0 Отговор
    Милона е седем цифрена сума бе абдали 1 000 000