Last news in Fakti

11 Януари, 2024 11:56 1 192 2

5 години след годежа Кейти Пери и Орландо Блум се готвят за сватба

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • сватба-
  • брак-
  • двойка

Двойката вече направи два неуспешни опита да застане пред олтара

5 години след годежа Кейти Пери и Орландо Блум се готвят за сватба - 1
Снимка: Shutterstock

Кейти Пери и Орландо Блум са "по-влюбени от всякога", а близък до двойката заяви, че двамата най-накрая са готови и да определят дата за сватбата си.

В деня на Свети Валентин през 2019 г. Орландо предложи брак на своята любима, но пет години по-късно те все още не са застанали пред олтара. Първоначално плануваше сватбата си през 2020 г., но плановете им се провалиха, тъй като не успяха да осигурят мечтаното място в началото на година. След това пандемията провали плановете им отново. Досега.

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry)

Въпреки това Кейти и Орландо се надяват, че 2024 г. ще бъде "годината, в която това ще се случи". Запознат до тях споделя пред Mirror: "Те са по-щастливи от всякога във връзката си и всички предричат, че скоро ще се оженят - може би дори на Свети Валентин, когато ще отпразнуват годишнината от годежа си." Източникът също така споделя, че първоначално двамата са искали да се оженят в Япония, но разстоянието е възпрепятствало организацията.

"Да направят нещо по-близо до дома им в Калифорния е по-разумно. Те живеят в Монтесито и имотът е огромен, така че има достатъчно място за гости. Освен това е близо до Лос Анджелис, така че всичките им приятели от шоубизнеса лесно биха могли да присъстват".

Докато стане време да се врекат във вечна вярност един на друг, Кейти Пери и Орландо Блум се сдобиха с дъщеря - Дейзи. Според близкият до тях, момиченцето "обединило още повече Пери и Блум, които са по-влюбени отвсякога".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    2 1 Отговор
    Тея май няма да се оженят...
  • 2 Фройдо бегинс

    1 1 Отговор
    В селото на елфите ли е сватбата или на пиратски кораб?