Last news in Fakti

11 Януари, 2024 13:32 2 875 13

Нана Гладуиш стана съседка на Христо Стоичков в Маями

  • нана гладуиш-
  • христо стоичков-
  • сащ-
  • маями-
  • флорида-
  • водеща

Бившата водеща на "Съдебен спор" заживя в Щатите със семейството си

Любимката на зрителите Нана Гладуиш от вече два месеца живее в САЩ. Бившата водеща на "Съдебен спор“ замина за Америка с мъжа си и сина си още през есента, но запази емигрирането си в абсолютна тайна, за да може да се сбогува както подобава със "Съдебен спор". Феновете на предаването ѝ научиха, че тя е сложила край на бляскавата си телевизионна кариера едва преди две седмици, когато в ефира на Нова Нана си каза Сбогом с тях.

Звездата не даде подробности къде точно е избрала да живее, но "Ретро“ научи, че в Щатите Гладуиш е съседка на футболната легенда Христо Стоичков в Маями, щата Флорида. Докато Камата обитава апартамент на 50-ия етаж на небостъргач край бреговете на Океана, Нана и фамилия са се установили в кокетна къща в близост до плажа.

От десет години насам с мъжа ѝ Джонатан посещаваха Маями ежегодно с цел почивка за по месец-два. Толкова им харесвал животът там, че отдавна започнали да обмислят евентуалното си преместване. След като открили мечтаната от тях къща, бързо я купили, а Джонатан – англичанин по произход, преместил бизнеса си от България в Америка.

Другата им мотивация да започнат нов живот в Щатите била тенис кариерата на сина им Джейсън, който е млада надежда на корта и там щял да има възможност да тренира по-пълноценно и с по-добри инструктори.

Нана вече показа няколко кадъра от американския си дом, който е сбъдната мечта за всеки българин. Новата им къща е на два етажа, разполага с просторни хол и кухня на първия и няколко спални и бани на втория. Има разкошен заден двор и прекрасна веранда с барбекю, около която виреят десетки палми и екзотични топлолюбиви растения.

Езиковата бариера не е проблем за семейство Глаудиш, което и бездруго у дома винаги си е общувало на английски, а и интеграцията им там била неусетна, защото имали много приятели в Маями от дълги години. В момента бившата тв водеща се е отдала на заслужена почивка и не споделя какви са бъдещите ѝ творчески планове. От дистанция тя ръководи и благотворителната си фондация у нас, която подпомага жени с рак на гърдата. Нана я основа след двете онкологични диагнози, които стоически пребори.

Зрителите все още жалят по нея и се молят пак да я видят на екран, но телевизията и България за Гладуиш вече са затворена страница. На нейно място в "Съдебен спор“ влезе миската Ромина Тасевска, която доскоро се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала.

Половинката на футболиста Дарко Тасевски е подложена на залп от критики и била на успокоителни хапчета преди всеки ефир. Не спирала да плаче и дори отказвала да се храни, защото изпаднала в тежка депресия, четейки негативните коментари по свой адрес.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    23 2 Отговор
    Нищо чудно скоро и в Кауфланд да ги засичаме заедно.
  • 2 Голия

    15 4 Отговор
    Лъга хората по телевизиите че е болна и сега Маями...

    Коментиран от #3

  • 3 АМИ НЕ Е ПРОСТА ТАМ НЯМА

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Голия":

    КЕЙМ ТРЕЙЛС КОИТО И ДА СИ ЗДРАВ СТААШ БОЛЕН ТИП СОМНАБУЛ.... А ПРОПО ТАА ИМАШЕ ЛИ НАСЛЕДНИЦИ ИЛИ Е ЯЛОВА ИЗПОЛЗВАЧКА...
  • 4 Там

    19 3 Отговор
    да седи и хич повече да не се появява в медиите ! Достатъчно лъжи и грехове е натрупала ! А кой ѝ е комшия е все тая !
  • 5 Поп

    19 3 Отговор
    Малоумници, да живееш в един град с някого, не означава да си съсед с него!

    Коментиран от #6

  • 6 Ами

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Поп":

    Да ,градски са ,а не съседи. Ама пусти посещения на статията и клик трафик...демек - шок ,боНба ,изригна и други... Ся ще ме изтрият и готово.
  • 7 Ми той

    18 2 Отговор
    Ицата си е в кафланд. И не му се разбира какви ги плещи. Колкото повече се напъва да рекламира, толкова по-рядко вече влизам в магазина. Кауфланд и Стоичков баш са се намерили.
  • 8 Абориген

    8 5 Отговор
    Що за завист и простотия! Нека да е жива и здрава, да е щастлива със семейството си.

    Коментиран от #9

  • 9 БРАВО

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "Абориген":

    Доживях да прочета позитивен коментар.....Точно така и аз се радвам за Нана,това беше правилния избор,да се махне от този кф БГ-то....!!!!

    Коментиран от #11

  • 10 Стига

    3 2 Отговор
    с тази отврат, бе. Всеки ден пишете за отровната змия.
  • 11 Браво

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "БРАВО":

    Но ти не я последва. Защо?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.