Last news in Fakti

11 Януари, 2024 17:56 1 801 4

Центърът на Русе се превърна в ледена приказка заради задействана поливна система (СНИМКИ)

  • русе-
  • вандалска проява-
  • поливна система-
  • лед-
  • ледена приказка

От Общината смятат, че това е умишлено деяние, а не е станало заради проблем в системата

Центърът на Русе се превърна в ледена приказка заради задействана поливна система (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Ледена красота завладя централната част на Русе.

Ледени висулки по дърветата и покрити с лед поляни и пейки - това беше гледката тази сутрин.

В ледена пързалка пък се превърнаха някои от алеите. Оказва се, че през нощта се е включила поливната система, като от Общината смятат, че това е умишлено деяние, а не е станало заради проблем в системата, пише БГНЕС.

При проверка тази сутрин е установено, че от 15 шахти на площада са били отворени 6 крана, а това според директора на ОП „Паркстрой“ Николай Кънчев може да стане само ако някой ръчно го е направил

Освен това през октомври поливната система е била зазимена и всички кранове са били затворени.Работници от общинското предприятие разчистиха леда с лопати.

От Общината се надяват да успеят да установят извършителите на това деяние по записите откамерите за видеонаблюдение на площада.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 2 Отговор
    Каква ледена приказка ?русенски кошмар ще плащат като попове че някой не си върши работа.Как ще ги лъжат хората не знам?!Тука при една авария ни излезе през носа сметката за вода,само че сме по къщи и за градина с цветя ,зеленчук изминаве на двор долу горе напасва плюса въпреки че знам не е наша изразходена и хора с басейн .Ами по блокчетата ?Има само една схмема поскъпване на водата и надписване на повече кубици
  • 2 Сийка

    3 2 Отговор
    Терористи!
  • 3 Варненски Моряк

    1 1 Отговор
    И във Варна е така г-це Найденова!Заповядай да видеш:)
  • 4 еха

    1 0 Отговор
    Красиво е , но и опасно. Може би Русе пак ще е първи в иновациите .