Last news in Fakti

11 Януари, 2024 18:44 2 027 23

Камъните, които ще ви донесат щастие през 2024 според нумерологията

  • камъни-
  • кристали-
  • нумерология-
  • щастие-
  • 2024 година

Разберете кой е щастливият ви рожден камък за 2024 г. въз основа на вашето нумерологично число

Камъните, които ще ви донесат щастие през 2024 според нумерологията - 1
Снимка: Shutterstock

Чудили ли сте се някога дали има специален скъпоценен камък, който да съвпада с датата ви на раждане и да ви носи късмет? В мистичното царство на нумерологията всяко число е свързано с уникални енергии и вибрации и тези енергии могат да бъдат използвани чрез специфични скъпоценни камъни. Нека се задълбочим в щастливите рождени камъни за 2024 г. въз основа на вашето нумерологично число, което ви води към по-светло и по-проспериращо бъдеще.

Нумерология номер 1: Скъпоценният камък на лидера

Ако сте родени под влиянието на номер 1 по нумерологията, вашият щастлив камък за 2024 г. е жизненият и властен Рубин. Известен с огненочервения си оттенък, Рубинът засилва лидерските качества, присъщи на тези с това нумерологично число. Носете го с гордост, за да увеличите увереността и смелостта си, докато се справяте с предстоящите предизвикателства.

Нумерология номер 2: Бижуто на миротвореца

За хора с нумерологично число 2, спокойният аквамарин е вашият любим скъпоценен камък през 2024 г. Символизирайки спокойствието, аквамаринът помага да внесете баланс и хармония в живота си, пише actualno.com. Прегърнете неговите успокояващи вибрации, докато се стремите да поддържате мир и да изграждате силни връзки с другите.

Нумерология номер 3: Камъкът на творческата искра

Индивиди номер 3, вашата творческа енергия намира перфектно съвпадение в живия жълт топаз. Този скъпоценен камък насърчава себеизразяването и засилва вашето въображение. Нека жълтият топаз ви вдъхнови да изследвате нови хоризонти и да прегърнете своята артистична страна през следващата година.

Нумерология номер 4: Камъкът на стабилността

Ако се ръководите от нумерологичното число 4, заземяващото влияние на Изумруда ще бъде вашият фар за стабилност през 2024 г. Известен с буйния си зелен цвят, Изумрудът ви помага да поставите солидна основа в различни аспекти от живота си. Носете го, за да насърчите баланса, растежа и чувството за сигурност.

Нумерология номер 5: Скъпоценният камък на авантюриста

Хората с нумерологично число 5, подгответе се за една приключенска година с живия и динамичен син сапфир. Този скъпоценен камък засилва чувството ви за изследване и любопитство, което го прави идеалният спътник за тези, които търсят нови преживявания и приемат промяната през 2024 г.

Нумерология номер 6: Кристалът на хранителя

За тези, които са под влиянието на нумерологичното число 6, подхранващите и успокояващи енергии на Перлата ще бъдат ваш съюзник през следващата година. Прегърнете успокояващата аура на Перлата, тъй като тя засилва вашето състрадание, любов и връзка с другите. Нека ви води в изграждането на значими взаимоотношения.

Нумерология номер 7: Камъкът на търсача

Индивиди номер 7, интуитивният аметист е вашият щастлив роден камък за 2024 г. Този скъпоценен камък задълбочава вашите духовни прозрения и помага в самооткриването. Носете Аметист, за да увеличите вътрешната си мъдрост и да се ориентирате по пътя на себереализацията с яснота и цел.

Нумерология номер 8: Манифестационният кристал

Тези с нумерологично число 8, мощният цитрин е вашият ключ към проявяване на изобилие и просперитет през 2024 г. Известен със своите слънчеви и златни нюанси, цитринът привлича положителни енергии, давайки ви сила да постигнете целите и амбициите си. Нека бъде вашето ръководство за финансов успех и удовлетворение.

Нумерология номер 9: Скъпоценният камък на филантропа Ако вашето нумерологично число е 9, състрадателните енергии на червения корал ще ви придружават през 2024 г. Този скъпоценен камък насърчава алтруизма и филантропията, вдъхновявайки ви да окажете положително влияние върху света. Носете червения корал, за да усилите желанието си да допринесете за по-доброто.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    5 0 Отговор
    Носенето на камъни според такива зле дадени съвети , може да бъде опасно! Например , когато ви казват , че някой камък засилва вашите положителни качества , поради неграмотност или злонамереност , не ви казват , че камъкът не работи избирателно , а подсилва всички ваши качества. Например , ако сте умен , ще станете по умен , но ако обичате да пиете , и играете комар , ще станете пияница и комарджия ! Единственият камък , които работи само положително , и може да бъде носен от всички , е цитрин !

    Коментиран от #2, #5, #6

  • 2 Добре

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Аз съм манифестор, но мога и без кристали. 😀

    Коментиран от #3

  • 3 Пич

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добре":

    Ако е така , значи сте свикнал/а хората да ви отбягват. Всички могат без кристали , но все пак пробвайте с черен ахат , може би ще ви повлияе добре. Но , само ако не сте страхлива и нерешителна натура . Преценете се честно пред себе си!

    Коментиран от #7

  • 4 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Това нумерологията са глупости с камъните те не се избират по този начин.По някога самият камък те избира не ти него ,поглеждаш в магазин и се спираш на някой си разглеждаш друго ама пак се връщаш на един и същ имам такъв...После човек трябва да се познава и да е наясно какъв камък си взима ако е някой мечтател ,отнесен му трябва нещо да го презими мотивира ...И най вече да не се съчетават заедно камъни които единият е по силен и блокира ефекта от другия
  • 5 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Изобщо не е така дано ти е истински.Цитринът рядко се среща в естествено състояние. Най-често кристалите, продавани като такива всъщност са нагрят аметист, който става жълт вместо лилав.Има много положителни за всички като започнеш от аметист,турмалин имам и будистка мала с матов оникс перлите и необработен черен турмалин парче много е красива похожда и на всеки тип облекло много мощен талисман е и самият камък турмалин може и на малко кулие за медитация .После Botswana Agate също за всеки да не бъркам имената на български Амазонита предпочитам ги на мала на гривна стават също има и без пюскюл женски .

    Коментиран от #8

  • 6 Една

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    А какво мислите за каменните портали , които се намират в множество по България , и за които се твърди , че като минеш през тях , лекуват?

    Коментиран от #9

  • 7 О, не!

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Хората ме харесват. Аз ги отбягвам, защото вече не хабя енергия да контактувам с тях като преди. Иначе винаги мога да се върна назад. Няма да изпробвам никакъв ахат, имам нещо много по-добро.

    Коментиран от #10, #22

  • 8 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Наистина говорим само за естествен цитрин , аметистът , дори нагрят , продължава да има свойства на аметист. Права сте , че има много полезни камъни за всичко , но цитринът е единственият камък , който не поглъща негативна енергия , и не вреди на собственика си , при продължително носене. Всички останали камъни не се носят постоянно , защото засилват и негативните качества на собственика си ! Например , аметистът е силен успокоител. Успокоява дори подивяли животни. Но ако неговият собственик е по природа флегматик , непрестанното носене на аметист ще го направи още по флегматичен!

    Коментиран от #12

  • 9 Пич

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Една":

    Замислете се , че някой от каменните портали изглеждат толкова невъзможни , та всички се чудят , как са направени. Общо взето , легендата за почти всички е , че са направени от могъщи древни магьосници ! И сега - един магьосник би направил портал , единствено за да може през него да мине нещо. Обикновено това е връзка със света на мъртвите. И преминаването през такъв портал , винаги има последствия! Но не винаги , положителни !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 напротив

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    Избягвам енергийните вампири. Когато съм навън дори ги усещам от растояние.

    Коментиран от #13

  • 12 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Минала съм по този път още в България когато нямаше много информация за такива неща и си купувах бижюта.Например от такива статиики по вестниците или зодиаци среброто по евтино камъчета много продавача гледа ти набута възможно най много пръстени ,кулие оборот да си направи.И глупави така мисля ако е коректен ще ти обясни кой с кой не трябва да носиш.Сама започнах се усещам асоциация дадено бижю не ми върви или нервна буквално до агресия.Та по малко разбрах и като цяло злато и сребро не ме радва скучно ми е за бижу вече..Та като разбрах тази материя все камъчета ми харесват или парчета необработени как природата ги е създала

    Коментиран от #15

  • 13 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "напротив":

    Това е много полезно! Но все пак , не се плашете от хората! Истина е , че някои ще ви разочароват , но с други ще изживеете най хубавите моменти от живота си. Това , което може да получите от човек , не може да ви го даде нищо друго! Особено материалните неща , които винаги се оказват безмислени.
  • 14 Течни кристали

    0 0 Отговор
    Протектор и Corning Gorilla Glass.
  • 15 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Продавачите на по ниско бижутерийно качество камъни , не са много запознати с техните свойства , или ако има разбиращи , това е по скоро изключение. В скъпите бижутерийни къщи пък , преекспонират качествата на камъните , и избягват да споменават отрицателните им страни , защото очакват да вземат много пари от вас. Хубавият камък , освен за бижута ,се цени и от езотериците , защото колкото е по чист , и без дефекти ( пукнатини , примеси , мехури ) , толкова е по силен магически. Дори някои твърдят , че синтетичните камъни имат същите магически качества , като естествените , и ги предпочитат заради тяхната здравина и чистота.

    Коментиран от #16

  • 16 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пич":

    А бижутата по скоро дрънкулките от България де съм купувала ги подарих на братовчедката .Не съм и правила проверка колко е сребро един Бог знае но имах проблем с лошо съчетание камъни.За лицензиран магазин и хубаво бижю с сертифакат ,серия ,дата ...изобщо не жаля пари разликата е голяма от кулие до кулие от ина и за по 20 евра и за 170 евра с по малки мм перли започва та може да стигне и над 2000 евра дължина разни екстри.За пукнатините и дефект да така е ама синтетичните забрави играла е много обработка и човешка намеса злато и сребро там за снобарите да си ги носят със здраве

    Коментиран от #17

  • 17 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Соваж бейби":

    Като бижута синтетичните камъни не са ценни , имах предвид , че езотериците ги ценят , защото те по нищо не се различават от природните камъни , но магическите им качества са много по силни заради тяхната перфекност , отколкото на естествените камъни , пълни с дефекти. Относно лицензираните къщи със сертификатите , те най много мамят клиентите , основно , като продават нагрети камъни , за естествени. Съчетанието на камък със злато или сребро , също дава различни сили на камъка. Също от значение е , на кой пръст ще се носи камъка. Ако например сте властна и силна натура , не трябва да носите камък на силата и властта , на показалеца си ! Показалеца също е пръста на силата и властта , и толкова натрупване на тези качества на едно място , може да ви превърне в диктатор , и дори да ви разболее.

    Коментиран от #18

  • 18 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пич":

    Ако пишете , да знаете , че излизам , не се првя ! С удоволствие ще ви намеря , когато мога ! Желая ви хубави моменти!

    Коментиран от #19

  • 19 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    гледах Ink Master извинвяай не е нарочно , не споря може да имате друга идея и изотериците те са друго ниво,не ме впечатляват.Не знам кои мамят ама това което съм купувала преди тъкмо започнаха кой ли не с някой лев в джоба всички бизнесмени и с магазини кой знае от коя чершия са закупени и с ниско качество бях млада и не разбирах.Години след това имах комшии археолог жената мъжа и реставратор в пенсия и с бижута и чесовници поправяше преди няколко години се преместиха в Лион при сина си там стана голям адвокат .Та от тези хора бяха близки на мъжо като второ семйство израстнал е сина им.Мисля че знам достаъчно поне за хубавия ефект от камък натурален от природата и разликата като скъпо бижю разни диаманти които са далеко от моя стил.Например Лапис лазули от синьо до синьо и разликата кой е по чист е голяма ,както каза евтин с ниска не само стойност ами и природна.Просто станах фен колекционер на полускъпоценни природни минерали и кристали.Знам и за синтетични камъни даже френска лаборатория има но не ми харесват.

    Коментиран от #20

  • 20 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Соваж бейби":

    Благодаря за отделеното време ! Извинете ме , че така изчезвам , но сега при нас е времето на силните именни дни , а нали знаете , че в България се празнуват сериозно. В случая с бижутата се доверявам на вашата прецака , защото вие жените винаги имате по детайлен поглед върху тях. Съгласен съм , че камъка се познава със сърцето , а не по зодията. Например , рубинът не е препоръчан за мен според астрологията. Но преди време ми се случи да чуя почти на физическо ниво гласа на един рубин , който сякаш ме повика , за да го купя. И винаги ми е много добре , когато го нося , въпреки че според астрологията , не би трябвало да е така.

    Коментиран от #21

  • 21 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Пич":

    Красивите камъни на минерала Корунд и на мама е любим рубина, по простата причина че едно време беше мода в България златото и най често срещан камък в бижута ,руснаците имаха обици бадеми ?не си спомням бяха купили и за мене първите ми обици с този камък.Красив цвят ,наистина привлича окото.Рубините от Могок са най високо ценените в света, в скъпоценни камъни или в минерали.Искам го в природен вид цъкни гугъл Ruby in MarbleMogok Valley, BurmaMiniature.Комшиите за които ти споменах го имат в колекция направо от мината закупен.Имам и аз такива например от Америка сме говорили за Péridotite des U.S.A и други не пазарувам само в магазин.Често камъка те избира прав си имат такава сила телепатия с човек
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.