Last news in Fakti

18 Януари, 2024 09:23 2 725 22

Каква е присъдата на Белослава за шофирането ѝ след употреба на алкохол?

  • белослава-
  • присъда-
  • шофиране-
  • употреба на алкохол

4 месеца условно с 3 години изпитателен срок и ѝ е отнета книжката за 6 месеца

Белослава е осъдена на 4 месеца условно за шофирането си с над 1,2 промила алкохол в кръвта миналото лято.

Родната певица, която стъпи накриво през миналото лято, тихомълком е осъдена през септември миналата година. Софийският районен съд заковава красавицата, която седна зад волана с 1,25 промила алкохол в кръвта, на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок и ѝ е отнета книжката за 6 месеца. Решението не е обжалвано от Белослава.

Присъдата на певицата е влязла в сила на 29 септември миналата година. Това означава, че условното ѝ наказание е приключило дни след Коледа. Белослава трябва да е изключително внимателна, защото все пак има 3 години изпитателен срок. Това ще рече, че ако изпълнителката стъпи накриво, то това вече ще означава решетки. Като към новата ѝ присъда, ако има такава, старата ще бъде добавена и ще стане, както стана с Токев и Казичене.

Припомняме, че Белослава бе спряна от патрул на столичния бул. "Ал. Пушкин", след като ченгета забелязват певицата да излиза от денонощен магазин. Белослава е там, защото празнува рождения си ден и алкохолът в къщата ѝ свършва.

След като я виждат да излиза, униформените се усъмняват, че може да е обърнала няколко питиета. Изпълнителката се мята на возилото си и потегля, а плътно зад нея тръгва и патрулката. Няколко метра по-надолу я спират и тестват за алкохол. Дрегерът отчита 1,2 промила. Щракват ѝ белезниците. Белослава е задържана. По неофициална информация певицата е отказала да даде кръвна проба и се е съгласила с резултата, който е показал дрегерът. Белослава бе освободена само след няколко часа, прекарани в килия, а после тихомълком, без никой да разбере, е осъдена.

"В нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения на най-близките си хора. Благодаря за огромната подкрепа през последните 24 часа", обяви певицата, след като изцепката ѝ стана обществено достояние.

По-късно се появиха слухове, че заради инцидента Белослава е в развод с мъжа си, но това се оказа грозна измислица.

Ироничен в случая с хваната с алкохол зад волана певица е фактът, че Белослава беше лице на кампанията "Не карай пил". В същата кампания участваше и печално известният фигурист Маским Стависки, който преди години предизвика зверска катастрофа. Явно и за двамата участието в акцията е било само начин да изкарат хонорар, без да вярват в каузата, която рекламират. Поне ако се съди по следващите им действия.

Макар в страната ни всеки втори активен в социалните мрежи да бъде приеман за популярна и известна личност, истинските випове като Белослава трябва да носят по-голяма отговорност за действията си, защото те са тези, които обществото гледа за пример и би следвало да уважава като хора.

По стъпките на Токев

Белослава върви по стъпките на Андре Токев. Кулинарният гуру стъпи накриво два пъти и това го прати зад решетките в Казичене за няколко месеца.

Токев имаше условна присъда за шофиране пиян, после го заловиха за втори път и осъмна в панделата с лек режим, припомня "България Днес". Готвачът се държа мъжки и изтърпя наказанието си, но на нежната красавица надали ще ѝ се понрави затвора в Сливен, където лежат всякакви героини.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    25 1 Отговор
    Е нали мерките щяха да бъдат сериозни и да влизат в затвора или за кокошка няма прошка ... Пий те си карайте с 260, нема кой да ви барне.

    Коментиран от #14

  • 2 има осъдителна присъда

    4 16 Отговор
    а дали всички ще са доволни . Тя дали пак ще кара пяна . всеки различно живее . Не е убила никой . Много я подкрепиха . Дори я оневиниха за седмица . Губи кола, печели аудитория .
  • 3 манчо

    21 1 Отговор
    Андре Токев лежа,а Белиса защо не и автомобила да се конфискува

    Коментиран от #5

  • 4 хихи®

    22 1 Отговор
    Колата конфискувана ли е?

    НЕ!?
  • 5 Защото

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "манчо":

    Токев не прави:
    - Ъгъ , ъгъ , ъгъ , а пууу , а пууу , а пуаааа...
  • 6 запознат

    28 3 Отговор
    Този бездарен грозобойник пак мина тънко. "Певицата" Белослава , която никой не я е чул да пее , нито има /барем/ една популярна песен . Тази е известна единствено и само , като дъщеря на печално "известния" престъпник "бизнесмен" Борислав Стоянов с ник нейм Доктора /всъщност , наистина е завършил медицина и докато е лежал в СЦЗ , заедно с Янчо Таков са го ползвали , като психиатър/ , финасов аферист и мошеник от регионална величина . Очевидно , пак е "играла" парата и затова сме 4-ри месеца условно .

    Коментиран от #11

  • 7 Пфуй!

    17 1 Отговор
    Аман от алкололици, които са болни от "звездна" слава!
  • 8 Защо? Защо? Защо?

    16 3 Отговор
    Защо Белослава не лежа в затвора като Андре Токев???

    Коментиран от #10, #13

  • 9 Край няма

    3 13 Отговор
    От хейтъри. И Токев и Белослава са имали достойнството са понесат последствията от решенията си. Лоши решения но браво да достойнството. Не са много хората които го правят. Вижте журналистите и помислете над заглавия на статии като МВР готви секира за шофьорите - масови акции за проверка за ачкохол и дрога! Какво да се каже за това, а? Сато че ли е ОК да пиеш и караш, а лошите полицаи искат да те хванат. За тези които питат дали са конфискували колата на Белослава. Запознайте се кога е влязъл в сила този закон и кога жената е санкционирана.

    Коментиран от #15

  • 10 Сила

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Защо? Защо? Защо?":

    Защо, защо, защо не направиха тест за наркотици?!?...... На 1000% ЗНАМ, ЧЕ Е БИЛА НА КОКАИН..... Нослето Нойзи СЪЩО!!!
  • 11 Белослава

    3 9 Отговор

    До коментар #6 от "запознат":

    Е прекрасна певица, чудесен глас и добри изпълнения. Но не пее чалга.

    Коментиран от #16

  • 12 Зевс

    11 0 Отговор
    Кога е търга на колата и, питам иронично (или риторично) аз :)
  • 13 456

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "Защо? Защо? Защо?":

    Защото на Токев е било ВТОРО нарушение т.е. бил е в изпитателен срок, а при Белослава е ПЪРВО. Прочети ХУБАВО статията.
  • 14 Адолф

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Винаги при първо провинение с такава концентрация на алкохол се присъжда условна присъда като разликата тука е в месеците които ще ти дадат и изпитателния срок.Няма значение дали си кокошка или паун.При повторно провинение вече нещата не стоят така.Тогава вече има и ефективни присъди, но има и отново условни.

    Коментиран от #19, #22

  • 15 Достойство

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Край няма":

    А имат ли избор готвачът и певицата
    Да понесат или да Не понесат присъдата?

    Не разбирам какво очаквате от изказаната позиция?!
  • 16 вярваш ли си ?

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Белослава":

    Белослава не е никава певица , не пее нито чалга , нито нещо друго . Баща и (виден мошеник) , едно време я наложи в музикалните среди и това беше . Криминалният капацитет д-р Стоянов , беше една от мутрите занимаващи се с финасови машинации и пране на пари през 90-те години на миналият век и началото на новият . Обаче нещо си беше повярвал и поради това заклаха майка му и баща му и оскатиха за цял живот единият от синовете му (от първата му жена , не от Анета Сотирова) , след което се покри . Та , той я назначи за певица ,така да се каже , а не че може да пее .
  • 17 Всичките ни випове

    8 0 Отговор
    са такива. Фалшиви герои. Цялото ни общество. Но дори и когато се оакат тотално пак продължават да си мислят, че са випове. Такава им е психологията. Затова сме и на този хал. Прав е Слави, няма такава държава. Никъде!
  • 18 провинциалист

    6 0 Отговор
    Аха, демек ,пияната на кирка псевдо ВИП певачка /дето мяза на разплетена дамаджана/ е с 4-ри месеца условно? После, що на никой не му дреме за спазването на законите? Еми, заради това.
  • 19 Така е, но

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Адолф":

    само по принцип. Де факто е съвсем друго. Примери колкото щеш всеки ден, навсякъде. пАрица, je цАрица.

    Коментиран от #21

  • 20 Ако беше някой

    5 1 Отговор
    бачкер, щяха да го обръснат няколко години пандела и щяха да му вземат таратайката, но понеже е “голяма певица” всичко се замита тихомълком и минава леко. То пък и не знам някой да е очаквал шумен публичен процес. Това си е било у нас от време оно и така ще си отиде. Парата и( )е фукарата.
  • 21 Адолф

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Така е, но":

    Ами точно фактите това говорят.Направи си труда да провериш колко от делата за шофиране след употреба на алкохол и с концентрация на същия в кръвта около 1,2-1,5 промила завършват с ефективни присъди и колко с условни такива при първо провинение.
  • 22 Габи

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Адолф":

    Отнематето на книжка под 1 промил е 6 месеца. Защо и за над 1.2 е същото наказание?