Last news in Fakti

21 Януари, 2024 12:23 2 738 6

Идва дългоочакваното продължение на "Дяволското гърло"

  • дяволското гърло-
  • продължение-
  • втори сезон-
  • владо карамазов-
  • теодора духовникова

Вторият сезон на криминалния сериал се нарича "Есента на демона"

Тази пролет в ефира на NOVA стартира дългоочакваното продължение на един от най-успешните български сериали – „Дяволското гърло“.

Новата история носи името „Есента на демона“ и е първата телевизионна поредица, спечелила престижното отличие „Златна роза“. Тя ще впечатли публиката с интригуващ сюжет и най-високо продукционно качество. Вторият сезон на криминалната драма ще постави героите пред серия мистериозни криминални случаи и тежки престъпления, разиграващи се на фона на величествения и мистичен град Велико Търново.

„Есента на демона“ ще събере отново любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли отново влизат любимите актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове. В продължението на криминалната драма зрителите ще могат да проследят разследване, изпълнено с много мистика от езотериката и българската история, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития.

В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. Към главните герои ще се присъединят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.

Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трахея

    15 1 Отговор
    Всички очакваха продължението да е за другия край на гърлото.
  • 2 Значи:

    12 6 Отговор
    Опитах се да го гледам миналия сезон, е ... не става! Особено ми е неприятна Теодора Духовникова, и не ми е ясно защо толкова я величаят?! Нито е красива, нито е кой знае каква актриса, да не кажа, че дори е слаба.
    Филмът е жалък, безсилен опит на съвременната ни кинематография ...
  • 3 Хахаха

    12 5 Отговор
    ..... е за кого е толкова "дългоочаквано" продължението на тая безсмислица?
  • 4 13675

    8 6 Отговор
    На, мен ми харесва гледах първата част, ще гледам и втората
  • 5 Ко речи?

    5 1 Отговор
    Има един по-интересен и се казва "Дълбоко гърло".
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    Както винаги ще пропусна .