Last news in Fakti

21 Януари, 2024 14:43 3 872 4

Съдбоносни срещи с хора от миналото очакват 3 зодии

  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • отношения-
  • връзка-
  • минало-
  • среща

Павел Глоба съветва какво да правят тези зодии с "призраците от миналото"

Съдбоносни срещи с хора от миналото очакват 3 зодии  - 1
Снимка: Shutterstock

Авторитетният астролог, писател и публицист Павел Глоба прогнозира, че три зодии ще срещнат човек от миналото през февруари 2024 г. Експертът смята, че завръщането на призраците от миналото почти в стил Дикенс ще промени бъдещето на трима представители на зодиакалните съзвездия.

„За някои тези срещи от миналото ще бъдат изключително болезнени. Други пък ще поставят ново и по-щастливо начало на връзка от миналото“, казва Глоба.

Ето кои три зодии ще срещнат човек от миналото през февруари месец:

Овен

Представителите на огнения знак ще срещнат човек, който им е причинил много болка в миналото. Той ще иска да поднови връзката си с тях. Астрологът предупреждава, че чувствата му са неискрени и най-вероятно той просто е отегчен или самотен. Павел Глоба съветва да не се заблуждавате от красиви думи и гръмки обещания: човекът не се е променил и не трябва да му вярвате.

Везни

Самите представители на въздушния знак ще привлекат в живота си човек от миналото. Везните често се сещат за него и не могат да го пуснат от мислите си. Основателят на собствената си школа по астрология вярва, че срещата няма да е случайна: връзката може да бъде възстановена. Павел Глоба е сигурен, че този път всичко ще бъде различно.

„Разделили сте се нелепо, опитайте се да не позволите това да се случи отново. Не слушайте никого и не позволявайте на никого да се меси във вашите отношения“, съветва астрологът.

Козирог

Представителите на земния знак ще се сблъскат с бивш любовник“. Не забравяйте обаче едно! Ако му се доверите отново, този човек ще се държи с вас дори по-зле от последния път“, предупреждава Глоба.

„Не се водете от стари чувства и носталгия. Мозъкът е устроен по такъв начин, че лошите неща се забравят и в спомените остават само положителни моменти. Не се заблуждавайте!“, допълва астрологът, цитиран от jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ломския

    7 2 Отговор
    Аз пък сънувам често бай Тошо и това,че е станал президент.
  • 3 Хахаха

    2 1 Отговор
    Овен самотници неть другарке, само моят амет овена е самотен човек и се крие в храстите
  • 4 7253

    5 1 Отговор
    Пак ли руски разказвачи? Тия Глоба(мъж и жена) само черна прокоба пророкуват, все лоши неща. И ако има нещо зло да се случи в хороскопите, то задължително е за Козирозите и Телците. Този път Телците са пропуснати.