Last news in Fakti

22 Януари, 2024 15:28 2 230 6

След повече от 3 г. Николета Маданска се завърна на работа в bTV

  • николета маданска-
  • завръщане-
  • водеща-
  • журналистки-
  • бтв-
  • венелин петков

През последните години журналистката прекрати връзката си с бившия шеф на новините в bTV Венелин Петков, от когото има две деца

Николета Маданска публикува два стоп-кадъра в профила си в Инстаграм от първия си ефир в спортните новини след майчинството. Към тях тя написа: „Днес беше вълнуващ ден. Отново на екран след три години и половина. Мина доста време, но щом камерата светна, всичко се получи толкова естествено, все едно не сме се разделяли за дълго. Оставям тук тези стоп кадри, за да ми напомнят за този ден с усмивка.“

Припомняме, че тя слезе от ефир през 2020 г., след като забременя с първия си син от тогавашния шеф на новините и актуалните предавания в bTV – Венелин Петков. Двойката дълго време не обявяваше официално връзката си. Това се случи едва, след като се роди синът им Йоан и в новините на медията съобщиха, че Венелин и Николета са станали родители. След малко повече от месец обаче Петков бе уволнен, а мълвата понесе, че и жена му няма да се връща в bTV, след като изтече майчинството ѝ, припомня "Уикенд".

И тя наистина не се върна, защото забременя веднага с втория си син – Михаил, който се появи на бял свят през декември 2021 г. Скоро след това стана ясно, че двойката са се разделили, като и до днес няма информация да са намерили нови партньори.

Междувременно се носи слух, че колегите на Маданска в медията изобщо не я обичали и поради тази причина завръщането ѝ там след майчинството беше под въпрос.

След като в края на декември обаче малкият ѝ син навърши 2 години и това сложи край на платения ѝ отпуск по майчинство, се очакваше Николета да потърси нова работа, за да не ѝ се налага отново да работи с хора, гледащи я накриво. Другият вариант бе да си вземе още година майчинство, но този път неплатено, на каквото има право по закон, стига да намери с какво да се издържа.

Тя не се възползва от нито една от двете възможности и се върна в bTV, където съгласно закона нямат право да я уволнят, преди малкият ѝ син да навърши три години, което означава, че ще я търпят поне година – време, през което е бетонирана. Почти е сигурно, че за тази година ще направи всичко възможно да направи добро впечатление на новите си шефове.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    6 1 Отговор
    Скоро след това стана ясно, че двойката се е разделила, като и до днес няма информация, дали двамата са си намерили нови партньори.
  • 2 Урко

    5 5 Отговор
    Нормално, няма кой да я храни вече, сега трябва пак да се прави на журналист
  • 3 Помак

    5 2 Отговор
    Наше момиче пмкеса...от всичко разбира и от тютюн и как да води ктра и как да вади компири
  • 4 НИКОЛАЕВ ВИКТОРА Е СУПЕР ДОЛЕН

    4 3 Отговор
    И ПРОТИВЕН .ПРОДАДЕ АНИ ЦОЛОВА ЗА ДА СИ ГЪНЕ КИТКИТЕ И КОЛЕНАТА НА ДРУГО МЯСТО.А ТАА ПОМАКИНЯ КАТО ИЗГОНИХА МЪЖЪ И ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА МУ БИ ШУТА ВЕДНАГА.ПОЖЕЛАВАМ НА МЪЖЪ И ДА СТАНЕ МУЛТИМИЛИАРДЕР И ТАА КОМПИРКА БЕЗ УСТНИ ДА СА СБРЪЧКА ЗА ДВА ЧАСА....
  • 5 Невероятна футболна драма

    5 1 Отговор
    Риалити в стил биг Брадър. Опосумите вместо да се занимават с разни ферми, да вземат да направят документално риалити от рода на "кой с кого в бтв".
  • 6 яяя

    9 2 Отговор
    30 години трябваше да гледаме оня полумъж майка да срича никому ненужни спортин новини, сега и тя с ръбатата физиономия. В БГ само връзкарство до припадък. Гнусно.