Last news in Fakti

25 Януари, 2024 12:32 1 645 4

Клаудия Шифър разходи котката си по червения килим на премиерата на "Аргайл" (СНИМКИ)

  • клаудия шифър-
  • котка-
  • премиера-
  • филм-
  • аргайл-
  • матю вон

Котаракът Чип, който има роля в "Аргайл", присъства на премиерата на филма в Лондон

Клаудия Шифър разходи котката си по червения килим на премиерата на "Аргайл" (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездите от новия шпионски екшън филм на Матю Вон „Аргайл“ излязоха на червения килим за световната премиера, но изненадващ четириног посетител открадна шоуто. Заедно с немския модел и актриса Клаудия Шифър, която е съпруга на Вон от 2002 г., беше Чип, котката на двойката, която също има своя роля във филма.

Излизайки на червения килим пред кино Odeon на лондонския Leicester Square в сряда, Шифър носеше домашния си любимец в раница за котка с типичната шарка на Аргайл. Раницата имаше малък купол от плексиглас, от който Чип можеше да покаже главата си и да наблюдава какво се случва наоколо.

Публикация, споделена от Argylle (@argyllemovie)

Двойката позира за снимки пред фотографите, преди да се присъедини към останалата част от звездния актьорски състав.

Чип играе ролята на Алфи, който заедно със своята собственичка - писателката на шпионски романи Ели, изиграна от Брайс Далас Хауърд, са спасени от отвличане, след като книгите ѝ започват да описват дейностите на зловеща ъндърграунд група.

Филмът включва огромен актьорски състав, който включва бившия актьор от Супермен -Хенри Кавил, Джон Сина, звездата от Breaking Bad Браян Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и поп звездата Дуа Липа.

Видеоклипове, публикувани в акаунта на котката в Instagram, който може да се похвали с повече от 13 000 последователи, показаха домашния любимец на сцената на премиерата в ръцете на Далас Хауърд.

По-рано през деня Шифър публикува видео на котката, която се присъединява към нея, докато даваше интервюта, в които го нарече „дива“.

"Аргайл" излиза по кината на 2 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кфо

    13 0 Отговор
    Порасна котенцето и стана котка и вече не е новина, къде се разхожда.
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    5 0 Отговор
    В парка:
    - Може ли да погаля котенцето Ви?
    - Ама, господине, това е куче!
    - Знам. Аз питам за котенцето Ви 😉
  • 3 Бай Ламби

    2 1 Отговор
    Ама вий за туй коте ли говорите бре?Тцтцтцтц......а аз си мислех че другото коте е разходила и си викам чекай да го видя котето.
  • 4 Дедо Мраз

    1 0 Отговор
    Сега очаквам това да стане тренд и всеки втори да затваря животни в чанти да се показва в мола колко е модерен.