Last news in Fakti

25 Януари, 2024 14:21 1 571 2

Отказаха да пуснат под гаранция Дани Мастерсън, актьорът-изнасилвач може да остане в затвора цял живот ВИДЕО

  • дани мастерсън-
  • актьор-
  • затвор-
  • обжалване-
  • присъда

Звездата получи присъда от 30 години, след седмица гледат обжалването му

Съдът отказа на Дани Мастерсън, който в момента излежава присъда в щатския затвор в Калифорния, след като беше осъден за изнасилване на две жени през 2003 г., освобождаване под гаранция в очакване на обжалването му, предаде USA Today

Актьорът е бил изслушан вчера пред съдия от Върховния съд на Лос Анджелис, но Шарлейн Олмедо написа в своята решение, че смята, че има риск Мастерсън да избяга.

„Ако присъдата на обвиняемия бъде потвърдени при обжалването, той вероятно ще остане в ареста десетилетия и може би до края на живота си“, пише Олмедо, според The Wrap.

„Подсъдимият няма жена, при която да се прибере и така има всички стимули да избяга и няма причина да се върне в държавния затвор, за да излежи остатъка от дългата си присъда, ако обжалването му бъде неуспешно.“

През септември, малко повече от седмица след произнасянето на присъдата на Мастърсън, съпругата му Бижу Филипс, с която са били заедно 12 години, подаде молба за развод. Следващия месец Мастерсън поиска от съдия от Върховния съд на Санта Барбара да предостави законно и физическо попечителство над 9-годишната им дъщеря Фиана на Филипс, като той да има право на посещение.

Дани Мастерсън излежава присъда от 30 години до доживотен затвор в държавния затвор North Kern в Калифорния.

Миналия май той бе признат за виновен в изнасилването на две жени в дома му в Лос Анджелис през 2003 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    6 1 Отговор
    Някой може ли да даде отговор какво е правил на 17 май 2003 година от 12 до 21 часа ? Съответно и да си докаже алиби, нали !

    Коментиран от #2

  • 2 ХАХАХА

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    Ти сега на най професионалната прокуратура и съд ли ще опонираш ! Ама ха ,това е демократична държава ,щом са те обвинили ще доказваш, че имаш алиби ,иначе те ти булка Спасов ден -- 30 години!