Last news in Fakti

27 Януари, 2024 14:53 4 002 16

Маги Халваджиян оряза хонорарите в "Като две капки вода"

  • маги халваджиян-
  • като две капки вода-
  • хонорари

Звездите, гости в хитовото му шоу, вече няма да прибират десетки хиляди левове

Всяко нещо е до време, са казали мъдрите хора, но в случая това важи с пълна сила за звездите от родния шоубизнес, някои от които досега се радваха на солиден финансов комфорт, участвайки в продукциите на Маги Халваджиян.

Най-успешният роден продуцент обаче, налага промени, които променят драстично картинката по този въпрос. Тежката икономическа криза се е отразила и на него, а като прибавим и отминалата ковид вълна. Звездите, гости в хитовото му шоу "Като две капки вода", вече няма да прибират десетки хиляди левове, а вече ще се съгласяват на далеч по-скромни суми.

Само в рамките на три години парите са се стопили трикратно и в момента звездите се пазарят за хонорари за предстоящия сезон на "Капките" дори и между 500 и 700 лева, пише "Стандарт". Дали обаче Маги Халваджиян ще остане дълго в тази ситуация, в която ще му е все по-трудно набирането на кандидати за предаването, защото почти никой не искал да се съгласи на толкова малко пари, ще почакаме, ще видим.

Находчивостта на арменския продуцент е пословична и сме сигурни, че той ще намери начин да излезе и от тази ситуация. Според тиражираните информации в момента положението не е никак завидно - ако преди 3 години в изданието All Stars, той плащаше средно по 1 500 лв. на изпълнител за вечер на сцената на шоуто, сега тази сума ще е поне три пъти по-малка.

През 2021 г., Софи Маринова е прибирала по 2 бона на участие, Фики Стораро – 1 500 лв., а Къци Вапцаров, Михаела Маринова, Поли Генова и Милица Гладнишка – по 1000 лв., но днес подобни суми са недостижими.

На фона на изстрелващите се в космоса цени, арменецът категорично отказвал да плаща повече от 700 лв. на вечер и то единствено на участници, на които много държи и за които отсега е сигурно, че ще му вдигнат рейтинга, какъвто е случаят с фолк звездата Мария, чието име винаги е придружено от медиен шум, пише още изданието.

Припомняме, че през 2018 г. Марги Хранова е влязла в сезон 6 срещу 30 000 лв, което прави по 2 500 лв. на участие, а тиражираните информации редят още, че Калин Врачански, който грабна победата два сезона по-рано, се е разписал срещу хонорар в размер на 50 бона.

Дванадесетият сезон на "Капките" тръгва на 25 февруари, като телевизията запазва практиката, въведена през миналата година – предаването да се излъчва в неделя. И тази години водещи ще са Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обратен

    29 1 Отговор
    А на Бебо халвата му е—Бат жената
  • 2 Чудо големо !

    32 3 Отговор
    Да им имам алчните проблеми.Ще ги носят при Св.Петър.
  • 3 Зрител

    29 1 Отговор
    По добре да го спрът или да измислят т.е да копират нещо ново
  • 4 Зрелища

    15 0 Отговор
    Требват ,Халваджян
  • 5 Цъцъ

    33 0 Отговор
    Ами оряза и живота на Малдивите поскъпна и подръжката на къщата там!
  • 6 АнтиЧалгар

    22 1 Отговор
    браво халва, да живее халтурата и чалгата ............
  • 7 ъгъл

    26 0 Отговор
    Сичко поскъпна,и капките,и шапките,водата на кубик.
  • 8 ами,

    25 2 Отговор
    Изтърка се шоуто защото Халтураджиян го чалгализира.Игнорирам...
  • 9 Този е вторият на " П А С Т И Р "

    15 1 Отговор
    След Слави .
    Те БАЛАМОСВА нашия САНЧО за да го превърна в СТАДО !
  • 10 Този е вторият ни " П А С Т И Р "

    14 2 Отговор
    След Слави .
    Те БАЛАМОСВА нашия САНЧО за да го превърна в СТАДО !

    Коментиран от #14

  • 11 Град Симитли

    22 0 Отговор
    Да му орежат кирливата брада на тоЪ Тъпир!
  • 12 Хахо

    22 0 Отговор
    Така ли не изкара пари да иде на фризьор алчното арменче или пести и от това?
  • 13 Тв критик

    24 0 Отговор
    Това вече не го гледам . И без това го побългари и едни и същи кани. И няма и разнообразие в музиката . Най добре е да не се мъчи да го прави вече .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кмитева

    6 0 Отговор
    То и това им е много на родните звезди. Достатъчно, че се появяват на екран -безплатна реклама.