Last news in Fakti

30 Януари, 2024 07:56 1 193 8

Безпристрастен съдебен представител ще отговаря за Ален Делон

  • ален делон-
  • съдебен представител-
  • правна защита-
  • дело

Във Франция поставянето под правна защита е краткосрочна мярка

Безпристрастен съдебен представител ще отговаря за Ален Делон - 1
Снимка: БГНЕС
Ален Делон е поставен под правна защита по решение на съдия, предаде АФП. Агенцията цитира източник, запознат със случая, който потвърждава репортаж на телевизия BFM.

Съдът е назначил юридически представител, който да помага на 88-годишния актьор "за медицинското му обслужване" и при избора на хората, които му осигуряват необходимите грижи.

По-рано този месец адвокатите на Ален Делон и на сина му Антони поискаха на легендата на френското кино да бъде осигурена правна защита по "причини, свързани със здравословното му състояние", припомня АФП.

Според тях на 13 януари е извършен медицински преглед на Делон от лекар, назначен от властите.

В съдебното решение се отбелязва, че има "разногласия между трите деца на Ален Делон, по-специално по отношение на медицинските грижи", както и на хората, които отговарят за тях.

"Необходимо е, заради този конфликт… да бъде назначен неутрален и безпристрастен съдебен представител, отговарящ за защитата на пълнолетни лица, който да го подпомага", се добавя в текста.

Във Франция поставянето под правна защита е краткосрочна мярка (за една година, като може да бъде подновена веднъж), която позволява на пълнолетното лице да бъде представлявано при осъществяването на определени ежедневни действия, отбелязва АФП.

От началото на януари трите деца на звездата водят война чрез медии и съдилища, като всеки от тях твърди, че иска да защити баща си, чието здравословно състояние се влоши, след като през 2019 г. получи инсулт.

Братята Антони (59 г.) и Ален-Фабиан (29 г.) смятат, че Ален Делон е манипулиран от 33-годишната им сестра Анушка, която крие от тях здравословното му състояние и иска да го отведе в Швейцария.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 За мен,

    11 0 Отговор
    това е вгорчаване на последните дни на този човек.
  • 3 Тази

    2 3 Отговор
    както и много други новини се представят в другите електронни издания много по- рано, с ден, два!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Велик актьор

    5 0 Отговор
    Но за съжаление края на всички ни е еднакъв едни го приемат Философски, други по трудно. Но никой няма да избяга от това.
  • 6 Бегай !

    5 0 Отговор
    Тия един баща имат и ще го закопат от простотия ! Срам !

    Коментиран от #8

  • 7 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Човек, не да му завиди заради жените които е прекарал, ами за изпитото уиски
  • 8 МИНУВАЧ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бегай !":

    НЕ от простотия, от алчност и завист, че е известен