Last news in Fakti

31 Януари, 2024 07:34 1 816 5

Андрей от "Игри на волята 3" се събра с бившата си съпруга

  • андрей гридин-
  • игри на волята-
  • ксения-
  • бивша съпруга

В Instagram историите на Ксения се появиха романтични снимки на нея и Андрей

Андрей от "Игри на волята 3" официално се върна при бившата си съпруга, видя Varna24.bg.

Преди месеци стана ясно, че един от победителите в игри на волята, Андрей Гридин, се е разделил със съпругата си Ксения. След като разялата стана факт, Ксения смени фамилията си в социалните мрежи.

Двамата бивши съпрузи се събраха заедно, за да отпразнуват рождения ден на дъщеря им - Алиса. А не след дълго в Instagram историите на Ксения се появиха и романтични снимки на нея и Андрей.

Това събуди въпроси, дали двамата отново са дали шанс на отношенията си, а днес вече отговорът е ясен. Ксения отново написа фамилията на съпруга си в социалните мрежи, което ни подсказва, че щастливото семейство официално отново е заедно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умна е!

    6 0 Отговор
    В той пак ще е в игри на волята. Инфлацията и наградата(ако успее да я вземе) са един голям стимул.
  • 2 яйла

    1 1 Отговор
    Ами хубаво! Да се гушкат и да се обичкат повече!
  • 3 абе,

    1 0 Отговор
    Горкият Андрей,направил го е заради детето.Иначе жена му е безлична женица с боядисана морковена косица която като всички рускини дошла тук мечтае да е инфлуенЦърка,актриса и подобни.Инстаграма и е пълен с мрънкащи видеа,все нещо я боли,все е в кофти настроение,проси си участия във фотосесии и реклами.Кофти е,че мъкне детето с нея и го снима за реклама и умиляващи коментари.Андрей е свестен мъж и заслужава свестна жена.
  • 4 Не и не

    1 0 Отговор
    Глупак!
  • 5 Миусука Мадото

    1 0 Отговор
    Ами оная е начесла крастата и сега ни лук яла - ни лук мирисала, обратно при човека с кинтите. До следващата криза с мерака....