Last news in Fakti

31 Януари, 2024 07:49 971 0

Звезда от "Клюкарката" се сгоди

  • ед уестуик-
  • ейми джаксън-
  • сгоди-
  • клюкарката

Ед Уестуик предложи брак на приятелката си Ейми Джаксън

Ед Уестуик, звездата от "Клюкарката", и приятелката му Ейми Джаксън вероятно дълго ще си спомнят ски пътуването си до Швейцария. Двойката се сгоди по време на скорошна почивка в Гщаад. Уестуик зададе точно този въпрос на Tissot's Peak Walk, живописен планински висящ мост в Алпите. Той публикува снимката в своя Instagram.

Двойката сподели щастливата си новина в общ пост в Instagram в понеделник сутринта, пише People. „По дяволите, да“, озаглави публикацията си Джаксън, докато Уестуик написа в своята история в Instagram: „Ударих джакпота xxx“.

Галерия от снимки е уловила двойката в този важен момент. Уестуик падна на едно коляно на моста, който виси на надморска височина от 3000 метра между наблюдателната площадка в Le Diableret и Scex Rouge в Gstaad. И предложението му изглежда беше изненада за Джаксън, която сложи ръцете си на устата от шок.

След като Джексън каза "Да", тя и бъдещият ѝ съпруг позираха за няколко снимки.

Ейми показа искрящия си диамантен пръстен, макар че не беше достатъчно близо, за да се види точно какъв пръстен е купил Уестуик за любимата си.

Джаксън е майка на четиригодишния син Андреас Панайоту от бившия си партньор Джордж Панайоту.

Тя и Уестуик се срещнаха за първи път на писта Силвърстоун през 2021 г., където и двамата присъстваха на събитие на Астън Мартин. Той я покани на двойна среща на кафе с техните кучета, нейния пудел Хърбърт и неговия френски булдог Хъмфри.

Те обявиха публично връзката си в Instagram през юни 2022 г. и оттогава споделят сладки публикации и снимки. През юли същата година те дебютират на червения килим на Националните филмови награди.

Джаксън е родена в Дъглас на остров Ман и започва кариерата си на модел във Великобритания на 15-годишна възраст.

През 2010 г. тя навлиза в света на актьорството, когато индийските филмови продуценти ѝ предлагат главната роля в историческата драма Madrasapattinam. Оттогава тя изгради актьорска кариера в Боливуд, появявайки се в близо 20 филма.

Уестуик, разбира се, стана известен с ролята си на Чък Бас в Gossip Girl. Британският актьор се появява в сериала от 2007 до 2012 година.

Източник: trafficnews.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА