Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 08:38 1 754 3

ММА боец загина след залп от куршуми в Махачкала

  • магомед мутаев-
  • убит-
  • махачкала

Магомед Мутаев е издъхнал напът за болницата

Състезателят по смесени бойни изкуства (MMA) Магомед Мутаев бе убит със седем куршума в Махачкала, съобщиха от AMC Fight Nights на официалната си страница в социалната мрежа VKontakte.

Източник от правоохранителните органи на републиката съобщи на РИА Новости, че е образувано наказателно дело за убийството на Мутаев.

"На 31 януари 2024 г., вечерта, неустановено към момента лице, въоръжено с огнестрелно оръжие, намиращо се в близост до жилищна сграда, разположена на улица "Гапцашская" в град Махачкала, е произвело най-малко седем изстрела по 21- годишен местен жител", се казва в съобщение на пресслужбата на следствения отдел на СК на РФ за Дагестан.

Спортистът е починал от огнестрелни рани напът за лечебното заведение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    9 0 Отговор
    мафията убива
  • 2 БСП за България и Радев

    9 3 Отговор
    Не му е читава работата на тоя боец от измислицата на колективния нациски Запад "ММА". Ако бе патриот, щеше да е в бригадите Щторм на първа линия в СВО
  • 3 Хаха

    6 0 Отговор
    Пред 9мм всички са равни, но колкото по-голяма ти е мутрата толкова по-лесно влизат патроните