Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 07:29 3 910 9

Нети демонстрира фантастичните умения на тялото си (ВИДЕО)

  • нети-
  • дони-
  • йога-
  • челна стойка

"Красива и неподвластна на времето!", възхищават се нейните фенове

Очарователната актриса и певица Нети, чието истинско име е Антоанета Добрева, за пореден път спря дъха на последователите си в социалните мрежи.

Съпругата на музиканта Добрин Векилов, по-известен с артистичния си псевдоним Дони, демонстрира фантастични йога умения, доказвайки, че и на прага на 50-те една жена може да изглежда като богиня.

Лъчезарната блондинка, която тази година ще навърши 49, сложи всичките 20-годишни момичета в джоба си, демонстрирайки невероятна форма и осанка, достойна за модния подиум.

Звездата на Народния театър сподели видео в своя профил в Инстаграм, на което e заела позата Саламба Ширшасана (стойка на глава с опора) продължително време. „Да смениш гледната точка“, е написала тя шеговито към видеото.

Клипчето е предизвикало множество харесвания и цял куп възхитителни коментари, касаещи удивителните постижения на Нети в тънкостите на асаната. Въпросната позиция е една от основните йога пози и за нея се счита, че хармонизира както емоционалното състояние, така и лекува множество заболявания.

Тази поза осигурява прилив на свежа кръв към главата и така въздейства пряко на мозъчната дейност. Стойката на глава въздейства благотворно на жлезите с вътрешна секреция, укрепва в дълбочина коремните мускули и тонизира мускулите на краката, като освен това подобрява цялостно циркулацията на кръвта.

Йогата не е единственото хоби, с което Нети поддържа форма. Актрисата често публикува на профилите си в социалните мрежи и моменти от други любими спортни дисциплини - фитнес, плуване и пилатес.

Съпругът на Нети - 56-годишният Дони, също е известен със страстта си към източните практики. Не е тайна, че и за него йогата се е превърнала в неотменна част от живота му от дълго време насам, написа woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    6 3 Отговор
    А мойта вдовица на 52 г. е 90 кила. Какво нещо е животът...
  • 2 Да,да

    17 0 Отговор
    Супер! А Дондю да хрупа рукола.
  • 3 Гост

    7 3 Отговор
    Голяма праз тази не е интересна .
  • 4 Браво

    18 1 Отговор
    Жената е страхотна , но се занимава с глупости , защото онзи гърчавия няма пауър за такава жена !
  • 5 Нетка

    17 1 Отговор
    е жена, та дрънка. Всичко си има. За 20 г. откакто я помня не е мръднала. Лошото е, че с приближаването на менопаузата жените ги хваща кукуто и започват да си въобразяват, че са пак на 23 и че времето ще се завърти наобратно. Някои започват да изкуфяват и да търсят внимание на всяка цена. А умните жени просто приемат факта и сивите си коси с достойнство. Така преминава земната слава са казали древните римляни.

    Коментиран от #7

  • 6 1001

    1 1 Отговор
    ОООО Нетито е знам!
  • 7 внимание!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Нетка":

    Добре е за нея, но младите последователки в някои дни няма да получат свежа кръв към мозъка.
  • 8 Рон Джереми

    4 1 Отговор
    Вярно е полезно. Само като я гледам и ми нахлу свежа кръв в главата. И шията даже и се напълни.
  • 9 СМЕХОРИИ

    0 1 Отговор
    Ама и тази изморена не е пила вода...и си мисли, че впечетлява , добре че от време на време ти напомнят за нея/него