Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 08:46 1 891 8

Ким Карадшиян и Одел Бекъм-младши - новата звездна двойка?

  • ким кардашиян-
  • одел бекъм-младши-
  • двойка

Слуховете за новия романс на риалити звездата и футболистът не са от днес

Ким Кардашиян има нов мъж до себе си, твърдят американски таблоиди.

Става въпрос за спортистът Одел Бекъм-младши, който е звезда в американския футбол и е 12 години по-млад от Кардашиян. Към момента няма потвърждение нито от него, нито от Ким, но двамата все по-често са засичани на общи места.

Последното от тях е партито на Джей Зи, предхождащо церемонията по раздаването на наградите "Грами". Ким е пристигнала на купона в компанията на по-малката си сестра Клоуи Кардашиян, а Одел е дошъл отделно от тях. Вътре обаче двамата били забелязани да се забавляват заедно.



Слуховете за новия романс на риалити звездата и футболистът не са от днес. Още миналата есен се появиха твърдения, че между тях има нещо повече от приятелство, като Ким дори присъства на рождения ден на спортиста през ноември. Тя често е забелязвана и баскетболни мачове.

31-годишният Одел Бекъм-младши е една от големите звезди на американския футбол в момента. Той има син заедно с приятелката му, като информация за раздяла между двамата няма.

През 2022 г. Бекъм беше ескортиран от полет на American Airlines на път от Маями за Лос Анджелис, тъй като отказал да си сложи предпазния колан. Екипажът се опитал да го събуди, но той не реагирал и "изглеждал така сякаш идва и губи съзнание", като се предполага, че е употребил алкохол и или забранени субстанции.

В същата година Ким Кардашиян, на 43 г., финализира развода си с Кание Уест, с когото делят четири деца. Йе бързо се ожени за Бианка Ченсори, докато риалити звездата имаше кратка връзка с комедианта Пит Дейвидсън, която обаче приключи бързо.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    6 0 Отговор
    Ким ще лежи на брадата му вместо на възглавница.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Брях

    2 1 Отговор
    Как белите Бекъмови , направиха црън футболист ? Егати !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.