Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 10:32 1 722 2

Кои бяха най-добре облечените на наградите "Грами"? (СНИМКИ)

  • награди грами-
  • грами-
  • мода-
  • червен килим-
  • звезди-
  • изпълнители-
  • музика

Жените в шоубизнеса обраха наградите и овациите с тоалетите си от червения килим тази година

Кои бяха най-добре облечените на наградите "Грами"? (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Модата на наградите "Грами" по традиция е нетрадиционна. Музикалните звезди и този път не изневериха на необичайното и екстравагантното, но не подминаха и елегантността от старата школа.

Само най-големите имена в музикалната индустрия като Тейлър Суифт, Оливия Родриго, Дуа Липа, Майли Сайръс, Били Aйлиш, Лана Дел Рей, Айс Спайс, "Бойджиниъс", Дожа Кет, Самър Уокър, Виктория Моне, Джони Мичъл и други излязоха на червения килим. Важно е да се отбележи, че жените доминираха на 66-ата церемония - както със спечелените статуетки, така и с модните избори.

Дуа Липа заложи на сребриста рокля с дълбоко изрязано деколте. Дръзката ѝ визия ѝ спечели и приз за една от най-добре облечените изпълнителки на "Грами".

Междрувременно Тейлър Суифт, която постави рекорд, спечелвайки за четвърти път водещото отличие за "Албум на годината", разходи дълга рокля с драпиран корсет в класическо бяло на модната къща Schiaparelli Сouture.

Били Айлиш пък заложи на традиционните за нея обемисти дрехи с черно яке с розови ръкави и с бродерия "Барби" на ревера.

Вечерта изобилстваше от ярки цветове, макар че много от участниците бяха избрали класическото черно, отбелязва БТА.

Джанел Моне, която винаги се откроява с модните си решения, например, бе избрала черна рокля с пайети на Armani, обточена със сребрист кант и сребристо-черна роза на талията. "Чувствам се класическа, вечна и футуристична", сподели Моне.

Себеизразяването все още беше в основата на модната игра на церемонията.

Но определено Майли Сайръс обра овациите с роклята си на Maison Margiela, която изглеждаше изцяло изработена от златни безопасни игли.

Дожа Кет пристигна в прозрачен тоалет, изобретение на турско-британската дизайнерка Дилара Финдикоглу.

На събитието се появи и Бионсе, която от горе до долу бе в Louis Vuitton. Преди наградите имаше слухове, че поп кралицата ще изнесе концерт в чест на покойната Тина Търнър, но неин представител отрече изобщо, че тя ще присъства. И макар че не мина по червения килим и не се качи на сцената, дойде, за да подкрепи Джей Зи. Но не само тя изненада с присъствие.

Селин Дион също направи изненадваща поява на наградната церемония въпреки здравословните трудности от последните месеци. Звездата се качи на сцената, облечена цялата във Valentino, за да връчи наградата "Албум на годината" на Тейлър Суифт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.