Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 15:15 995 2

Жулиет Бинош: Прекомерната известност е ад

  • жулиет бинош-
  • известност-
  • коко шанел

Френската актриса играе известната модна дизайнерка Коко Шанел в 10-серийния драматичен сериал The New Look

Жулиет Бинош: Прекомерната известност е ад - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Френската актриса Жулиет Бинош сподели, че се тревожи за свободата си, тъй като ако стане "твърде известна", това би било същински "ад", съобщи Пи Ей Мидия/ДПА.

Петдесет и девет годишната телевизионна и филмова звезда, известна с ролята на Виан в романтичната комедия "Шоколад" (2000 г.), играе известната модна дизайнерка Коко Шанел в 10-серийния драматичен сериал The New Look и разкрива дали ѝ харесва да бъде разпознавана заради превъплъщенията си.

Говорейки пред Рейдио Таймс, Жулиет Бинош казва: "Зависи от момента. Това може да бъде бреме. Невинаги вниманието е такова, каквото искаш".

"Всяка неделя ходя на пазара и хората ме разпознават, но какво от това? Ако искат да видят лицето ми без грим, могат да го направят. Снимала съм се във филми без грим. Когато играя в театъра, публиката забравя за мен за известно време", допълва актрисата, предава БТА.

Бинош не крие притеснението си, че хората ще гледат сериала за Коко Шанел в домовете си. "Тревожа се за свободата си. Когато си твърде известен, е ад - не можеш да излезеш и да живееш живота си. Ставаш затворник", казва още френската звезда.

Жулиет Бинош добавя, че ако все пак някой пожелае да си направи снимка с нея, няма да се замисля толкова, защото в края на краищата сама е направила избора да бъде актриса.

"Ако това ощастливява хората, значи и мен ме прави щастлива", казва Бинош.

Колкото до ролята си в новия сериал на Епъл Ти Ви плюс, актрисата споделя, че е обсъдила историята със създателя му Тод Кеслър и сценаристите, защото има толкова много противоречиви неща, които могат да се кажат за Шанел.

"Някои хора я осъждат като най-лошия човек на света, други казват, че е работила за съпротивата. Много е трудно да имаш черно-бяло мнение. Тя е била известна сътрудничка на нацистите и животът ѝ е дълга, трудна история", казва Жулиет Бинош.

Актрисата е позната и с ролите си във филми като "Брулени хълмове", "Хусар на покрива", поредицата "Три цвята", "Английският пациент", "Годзила".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    5 1 Отговор
    Като не си искала да си известна - да не си ставала актриса, а да си водила обикновен живот!
  • 2 Славни времена

    0 0 Отговор
    Права е жената, вече не се търпи тази ситуация1