Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 15:56 1 236 1

Хенри Кавил не е фен на секс сцените (ВИДЕО)

  • хенри кавил-
  • аргайл-
  • секссцени-
  • секс сцени-
  • актьор-
  • филм

"Твърде много се използват", смята британският актьор

Хенри Кавил не е фен на секс сцените (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от най-атрактивните актьори на нашето време - Хенри Кавил реши да сподели откровеното си мнение за сексуалните сцени и разкри, че те не са по вкуса му. По време на неотдавнашно участие в подкаста Happy Sad Confused звездата от филма "Аргайл" на Матю Вон отвори темата за горещите моменти пред камерата.

По време на подкаста Вон заяви, че не разбира сцените, а Кавил добави:

“Аз също не ги разбирам. Не съм им фен. Смятам, че има обстоятелства, при които секс сцената всъщност е от полза за филма, а не само за публиката.”, каза актьорът от "Супермен" и добави: “Мисля, че понякога те се използват прекалено много в наши дни. Това е, когато имаш чувството, че си казваш "Наистина ли е необходимо? Или това са просто хора с по-малко дрехи?" и тогава започваш да се чувстваш по-неудобно и си мислиш "Тук няма изпълнение, няма нещо, което да се пренесе в останалата част на филма.”

Въпреки че Кавил каза, че секс сцените “могат да бъдат страхотни в един филм”, тъй като “те наистина могат да помогнат за развиване на сюжета”, той смята, че да се оставят неща за въображението е още по-добре.

“В повечето случаи човешкото въображение ще надделее и затова мисля, че може да бъде малко недообмислено, ако сериалът или филмът са изпълнени само с виещи се тела, а вие си казвате "Добре? Но с какво допринесе това?", освен с това да си кажеш: "Ооо, гол човек, страхотно.", смята Хенри Кавил.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Аз почти не съм гледал нов филм със секс сцени. Онзи ден гледах "Смъртоносна Мечта", наемат компаньонка да съблазни туко що освободен затворник и да разбере къде е скрил парите. Онзи тъй я подкара, че тя се влюби в него.