Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 07:28 3 198 10

Ники Кънчев с емоционална изповед за ада, който е преживял

  • ники кънчев-
  • стани богат-
  • светослав иванов-
  • 120 минути

Водещият на "Стани богат" пред Светослав Иванов в предаването "120 минути"

Водещият Ники Кънчев направи покъртителна изповед в bTV за най-голямата трагедия в живота си – загубата на дъщеричката си, пише blitz.bg.

„Аз бях в ада. Аз бях в ада! И то когато си на екран, когато си щастлив, половината те обичат, половината - не. Но това ми се случи, когато аз много публично... На много хора им се случват подобни неща. На мен това ми се случи на екрана, брат ми! Изгубих дете“, каза той с треперещ глас на своя отдавнашен приятел Светослав Иванов.

„Това ангелче е всеки ден до мен, всеки ден му казвам „Добър ден“, „Лека нощ“. Ако имаш въпрос кое е най-голямото богатство, това е сестра ѝ, която е жива и здрава. Но това върви заедно с най-голямата загуба. Ако мога да върна по тоя начин към тия хора…“, разкри той относно мотивацията си да помага в различни благотворителни каузи със събиране на средства.

Кънчев разказа и как бил поканен във Фейсбук групата „Купи от майка на дете с увреждане“ и колко много жени имали обяви там: „Казах им: „Скъпи майки, вие сте героите, вашата битка е всеки ден. Ето моя телефон, който когато иска, може да ме потърси“. И те почнаха…“.

Изключително емоционалните думи на Кънчев накараха Иванов да стане от мястото и да го прегърне в знак на подкрепа.

Мистър „Стани богат“ събра сили да продължи напред и разказа за другата си дъщеря, която фактически е шефът в семейството.

Той разкри още, че снимките на шоуто вече са започнали. На 17 февруари ще има специално предаване, а от 19-и започват редовните излъчвания.

„Не съм зло куче, че да ги пазя тези пари. Елате, вземете ги, излъжете ме, надиграйте ме“, призова той.

„Влязох си у дома“, призна той той относно завръщането си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    9 21 Отговор
    Ами тъй става като си ваксинираш бебето с тази еврейска токсична помия,като на един познат,запомнете- всички ваксини са отровни ,само луд може да има доверие на еврейската фармамафия и лекарите

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Пълна глупост

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Хора, не е необходимо всяка хрумна, която ви блесне в ума, да я споделяте! Ники Кънчев е Ники Кънчев! Умен, харизматичен, успял и наистина - болката е до живот, а желанието да помогнеш е завинаги.
  • 3 Мазен

    17 9 Отговор
    със силните на деня и винаги около парите , потомствен комунист , скучен , мнителен като милиционер и възпитаник на СССР !
  • 4 Това беше преди

    19 3 Отговор
    Много години! Всеки е изживял някаква драма и трябва ли да я споделяме с цялата нация!
    Не ми е приятен! Не си намери място! Повече няма да превключа на това предаване, още повече че стана безинтересно! Задават се въпроси, които не са коректни, предвид, че за отговора им се изиска ват дълбоко спец. познания!
    И външността му е нелицеприличма!
  • 5 Наблюдателен

    6 4 Отговор
    тоя е боклук, що момичета проплакаха от него, злоупотребяваше с положението си .....
  • 6 $paлен

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    сложи ли пампарсо?
  • 7 шефа

    5 2 Отговор
    Тоя пън с досадната до болка физиономия го върнаха на екран и започнаха словоизлиянията ,отврат.
  • 8 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    1 1 Отговор
    БЪДИ БОГАТ.....НЕ ГЛЕДАЙ ТЕЛЕ ВИЗИЯ
    МЕЖДУ...18.00/19.00 ЧАС...👍....
    АПРОПО....САМО ....
    ДИМУ ПАДА ЛСКИ СТАВА ЗА ...ВОДЕЩ🤐
  • 9 поредния

    2 2 Отговор
    не намирам за удачно споделянето на личните драми в ефир. Освен , ако не е порединя PR трик , за да тушират негативните мнения около завръщането му в Стани Богат. Ако е така- Жалко. Не ми е нито умен, нито харизматичен.

    Коментиран от #10

  • 10 да,

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "поредния":

    Абсолютно подкрепям мнението ви.Има такива люде които използват преживяно нещастие като реклама за съжаление и бъдещи облаги.Противно е.