Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 07:28 2 755 4

Димо Алексиев се разплака в ефир заради дъщерите си

  • димо алексиев-
  • деси банова-плевнелиева

Това бяха сълзи на щастие, че между него и семейството му цари безкрайна и безусловна любов

“Най-хубавото е да обичаш и да бъдеш обичан. Не да изискваш, просто да си обичан”, това дълбоко признание направи актьорът и водещ на “Игри на волята” Димо Алексиев.

По време на интервю с Деси Банова-Плевнелиева от очите му потекоха сълзи, когато разговорът стигна до дъщерите му Лора и Кайра, пише novini.bg.

Това бяха сълзи на щастие, че между него и семейството му цари безкрайна и безусловна любов. Той разказа, че с жена му Анжела Мадзикян ги е свързало първоначално общо хоби – фотографията.

Двамата дори са ходили да снимат сватби, при което сватбарите оставали изумени, като видят познатото лице от екрана да ги снима. “А сега да видите на мен какво ми е”, отвръщал актьорът.

Димо Алексиев нарече театъра “най-скъпото ми хоби”.

За телевизионните си участия той каза, че снимането на сериала “Откраднат живот” за целия екип е било като ходене на война.

“И приятелите от фронта ти остават за цял живот”, допълни Алексиев.

Той не пропусна да благодари на лекарите от Александровска болница, че са научили актьорите, които играят медици, как да изглеждат автентични.

За “Игри на волята” Димо каза, че обича да наблюдава хората и това го учи на много неща. Той обясни, че когато играчите се уморят, те минават в режим на оцеляване. “Това, което им дава искрицата да се потрошат целите, но да продължат, е много вдъхновяващо”, заяви Алексиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    11 3 Отговор
    А кой е Димо Алексиев и защо ни е нужно да знаем кога и какво циври?
  • 2 Техник

    11 2 Отговор
    Какво ви става? Гърмите напоследък с някаква кампания, вече се превръща в пропаганда като от преди 1989! Не случайно бг телевизии не гледам повече от 10 години...
  • 3 Ами той,

    5 3 Отговор
    остави хубавата си жена с малко бебе и взе една мустаката ...
    Иначе е добър актьор.
  • 4 Фончо

    1 0 Отговор
    УАУУУ