Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 09:31 924 3

Юлиан Вергов в "Уроци по немски": "Да не спираме да се опитваме да постигаме това, което искаме, каквото и да става"

  • юлиан вергов-
  • уроци по немски-
  • павел веснаков

Това е посланието на филма на Павел Веснаков според актьора

От този петък вече можем да гледамe филма на режисьора Павел Веснаков - “Уроци по Немски”. Екипът на продукцията се събра за специална прожекция снощи, на която присъстваха много гости.

Актьорът Юлиан Вергов изпълнява ролята на Никола, който работи и живее в България, но решава да замине за Германия, където да започне на чисто и да се отърве от миналото си. Характерът му е изтъкан от противоречия: любов и насилие, желание да остане с любимите си хора и нужда да замине. Освен Вергов, зрителите ще видят и други любими актьори като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев- Геро.

"Прекрасен екип! Няма да изброявам всички колеги, но впечатляващо и за мен при работата към филма, целият технически екип беше наистина ангажиран и всички помагаха за всяко нещо. Не е имало нито една разправия. Перфектна работа при положение, че беше много тежък снимачен процес", разказва Вергов.

Какво е посланието на филма?

"Да не спираме да се опитваме да постигаме това, което искаме, каквото и да става", разказва актьорът, но когото е поверена главната роля в лентата.

Филмът е българо-немска копродукция и e реализиран с подкрепата на Национален Филмов център и с медийната подкрепа на NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лоза

    4 0 Отговор
    Простотии!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.