Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 14:32 1 760 2

Помните ли "Ориндж каунти"? Любима двойка от екрана тайно се срещала и в живота (ВИДЕО)

  • ориндж каунти-
  • сериал-
  • квартал на богатите-
  • миша бартън-
  • бен маккензи-
  • двойка

Миша Бартън, изиграла Мелиса в "Ориндж каунти", призна, че тя и колегата ѝ Бен Маккензи, с когото играха двойка, също са излизали в реалния живот

Помните ли "Ориндж каунти"? Любима двойка от екрана тайно се срещала и в живота (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата от сериала "Ориндж каунти" Миша Бартън казва, че с колегата ѝ Бен Маккензи са се срещали тайно в ранните дни на тийнейджърската драма. Докато говори за това, че е била само на 17 години, докато е имала екранна връзка с Маккензи, който по това време е бил на 25 години, Бартън споделя, че романтиката им "не е била само на екрана".

"Влязох в този сериал девствена, дете", разкри тя в подкаста "Call Her Daddy" в сряда. "Да играя с хора, които са по-възрастни от мен, беше малко като: "О, уау, те знаят какво правят. В този сериал ще има взаимоотношения и ти ще трябва да изиграеш тази роля". Не се чувствах наистина готова за това."

Публикация, споделена от CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Бартън, която сега е на 38 години, добавя: "Винаги съм била много притеснителна в училище и не съм се срещала с хора. Просто нямах представа какво правя. Така че чувствах, че трябва да наваксам."

Актрисата разкри, че връзката ѝ с актьора от "Готъм", който сега е на 45 години, е била "първата", като добави, че "не е имала представа" какво прави.

Публикация, споделена от The OC (@thxoc)

"Мисля, че това беше грешна стъпка, защото хората работят дълго време в тези сериали, но ние се хвърлихме в това много бързо", обясни тя. "После, когато се разделите и нещата не се получат, другият вижда, че се срещаш с други хора. Известно е, че в това шоу имаше много връзки, хора се събираха и разделяха."

Актрисата визира колегите си Адам Броуди и Рейчъл Билсън, които също играят двойка на екрана - Съмър и Сет, която "оживява" и зад камера. Връзката им продължава няколко години, но те също се разделят, докато траят снимките на сериала.

Миша Бартън поясни, че това, че връзката им "се е случила веднага след началото" е усложнило нещата и тя се е почувствала "претоварена и не е била готова за всичко последвало". Актрисата от "Ориндж каунти" сподели, че продуцентите на сериала от Fox са се притеснявали за връзката ѝ с Маккензи заради разликата във възрастта им.

"Спомням си, че те се страхуваха: "Миша е изчезнала с Бен, а е само на 17 и половина, 18", спомня си тя. "Продуцентите отидоха при родителите ми. Беше цяло изпитание." След това тя добави: "Това бе в самото начало на сериала, преди да сме изминали дори половината от сезона. Там се случваха много неща. Толкова много неща се случиха за три сезона."

До този момент и двамата с Маккензи отричаха, че са били заедно в миналото, като през 2004 г. актрисата дори заяви пред Cosmopolitan, че слуховете са "ужасно странни".

Сериалът "Ориндж каунти: Кварталът на богатите" се излъчва в продължение на четири сезона от 2003 до 2007 г.

Бартън участва в сериала до финала на сезон 3, чиято премиера е през май 2006 г. Именно малко преди началото на последния сезон нейната героиня умира.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    3 1 Отговор
    нормално
  • 2 Сър Стенли Ройс

    1 0 Отговор
    А дали го е вземала отзад ?