Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 10:45 1 122 3

Поп-фолк певецът Крум проговори за наркотиците

  • крум-
  • поп-фолк-
  • певец-
  • наркотици

"Щастлив съм, че вече не се дрогирам, сега спортувам всеки ден", каза изпълнителят

Поп-фолк певецът Крум проговори за наркотиците  - 1
Снимка: Instagram

Наркотиците са ми забравена тема. Статистиката вече е много стряскаща - когато си на гребена на вълната, когато в семейството ти има проблеми или се сблъскаш с особена среда на приятели, може да се изкушиш и залитането е голям проблем. Опасна игра е. Щастлив съм, че вече не се дрогирам, сега спортувам всеки ден, не пия и не пуша, само работя. Това каза пред "България Днес" поп-фолк певецът Крум.

Според него, този начин да избягаш от действителността е много коварен и ситуацията с колежката му Диона няма място за оправдание. "Не искам да съдя хората. Познавам Диона бегло, разменили сме си думи по телефон и на живо. Но смятам, че човек трябва да носи отговорност за действията си. Едно "извинете" и смирение, мълчание би направило доста неща. Абсурдна е цялата ситуация", смята Крум.

В личния живот певецът е щастлив от осем години, но не желае да разкрива човека до себе си. "Научих се да мълча, не е нужно да споделям кого обичам", казва той.

На въпроса за селфито с министъра на финансите Асен Василев, Крум сподели за първи път: "Изписаха се какви ли не глупости по тази тема. Истината е, че отидох на първата среща, когато хората от ПП дойдоха в кв. "Бояна", където живея, за да разбера каква им е програмата. С моите съседи си направихме селфита с всички и си ги пуснахме в мрежите. Интересно е, че никой не реагира, а пуснаха моята снимка с Асен Василев месеци след това. Но здраве да е, аз съм привърженик на тези млади хора и смятам, че много промениха в управлението. Дай Боже да продължават да се случват хубави неща", сподели Крум.

В момента той учи магистратура в музикалната академия, тъй като е завършил флейта в консерваторията. "Може един ден да стана и министър на културата, защо не?", смее се 37-годишният изпълнител Крум Сираков, идол на малки и големи фенове.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум

    2 0 Отговор
    На Нурофен съм

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Орляк Добричко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Крум":

    Мани нурофена, щом си завършил флейта в консерваторията, айде тичай на вълшебната флейта да посвириш.