Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 12:32 1 085 2

Страстни целувки, любов и Париж в новото ВИДЕО на Селена Гомес

  • селена гомес-
  • певица-
  • нова песен-
  • нов клип-
  • любов-
  • париж

Love On ще бъде част от новия албум на Селена Гомес

Селена Гомес се отдава на романтични моменти в Южна Франция в официалното видео на новия си поп сингъл "Love On". Това е първото парче на Гомес за 2024 г., която наскоро потвърди, че работи в студиото по дългоочаквания от феновете ѝ четвърти студиен албум.

"Love On" е вдъхновена от времето, което Селена прекарва в Париж през изминалата година, от романтиката на европейския начин на живот и от тръпката на новата любов. Звездата от "Only Murders in the Building" е съавтор на песента заедно с Джулия Майкълс, Майкъл Полак, Тейада и Джорджан К. Джонсън и Стефан Джонсън от The Monsters & Strangerz.

Режисирано от награждавания френски режисьор Грег Орели, видеото към "Love On" направи своята глобална премиера в ефира на MTV, както и на билбордовете на Paramount Times Square.

Гомес доминира в класациите през 2023 г. с хита "Calm Down" с Rema, който достигна до първа позиция в глобалната класация на Billboard. Наскоро песента завоюва рекорда за най-много седмици, прекарани някога в чарта Pop Airplay на Billboard. "Calm Down" е сертифицирана като тройно платинена от RIAA (Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка) и е събрала над 3,5 милиарда глобални стрийма.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 влък

    0 1 Отговор
    7 пу те та легнали едно върху друго.
  • 2 шири

    2 1 Отговор
    Тези песни не могат да стъпят на малкия пръст на песните от диско-времето. Тропа-тропа,-о-о-оооо. Това са днешните песни.