14 Януари, 2014 14:20 1 764 3

Мария Силвестър и Силвестър отново щастливи заедно

  • мария силвестър-
  • силвестър силвестров-
  • семейство-
  • събраха се

Ексцентричната водеща дори промени статуса си в социалната мрежа на женена

Ексцентричната водеща на БНТ Мария Силвестър и актьорът и продуцент Силвестър Силвестров отново се събраха.

Бившият член на Братя Мангасарян, който се подвизаваше под името Зюмбюл, потвърди новината пред вестник "Монитор", а съпругата му Мария пусна статус в социалната мрежа, който гласи "женена" за Силвестър". Ясно е, че двамата са един за друг и Силвестър не успя да се задържи за дълго далече от съпругата си.

Продуцентът бе категоричен, че отношенията в семейството му отново са наред, за голяма радост на 6-годишния им син Давид.

Миналата година той изненадващо обяви, че с дългогодишната му половинка са се разделили. Въпреки това заяви, че отношенията им си остават приятелски, макар до него да има нова жена. Момичето го впечатлило по време на работа, тъй като е сценарист в неговата фирма.

Той споделяше, че преживява невероятно красива любов с новата си приятелка Ангелина, докато Мария бе категорична, че трудно свиква с раздялата.

Водещият на "Нищо лично" по бТВ обвини медиите за раздялата им с Мария през ноември. "Изписаха се всякакви глупости за нас. Всичко се вади от контекста и се прави съвсем друго нещо и накрая изглежда смешно. От това страдат много хора”, каза актьорът. "Истината е, че винаги сме били в прекрасни отношения”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    ко ма боли
  • 2 Stone Kold

    0 0 Отговор
    4шшш алоууу
  • 3 Stone Kold

    1 0 Отговор
    Успешно публикувахте коментар!
    де коментара бе