Last news in Fakti

17 Януари, 2014 06:29 17 874 6

Ексцентричната Лорейн винаги е различна

  • лорейн тули-
  • модел-
  • ексцентрична-
  • различна

Тя никога не се е придържала към определен външен вид, а смело прави промени

Лорейн Тули е още един пустинен бисер от най-порочния град в Невада – Лас Вегас. Тя е модел вече над 10 години.

С ексцентричната си външност и желанието си постоянно да експериментира със себе си и да се променя Лорейн е успяла да намери мястото си и да се утвърди като един от най-добрите модели на татуировки не само в САЩ, но и отсам океана. Тя никога не се е придържала към определен външен вид, а смело прави промени както с косата си, така и с тялото си.

Лорейн не взема на сериозно професията си, защото е на мнение, че човек трябва да се забавлява, а не бъде навъсен постоянно.

Екстравагантната хубавица е със свободен дух и в повечето случаи се оставя на течението, но винаги дава най-доброто от себе си по време на фотосесии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemo 84

    7 1 Отговор
    dosta godinki e model mai
  • 2 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    3 1 Отговор
  • 3 PROFESIONALISTA

    5 2 Отговор
    Мдааа, тук наблюдаваме един чудесен екземпляр, който се вписва напълно в стандартите на един истински модел на няоя погребална агенция. Още при пръв поглед върху снимките, особено втората, човек се чуди това някаква мумия ли е, или пък восъчен модел от Лондонския музей... Ако се съди по ниската степен на сбръчканост на кожата по тялото, може да се заключи, че обектът не е на голяма възраст, но ако нямаме възможност да видим тялото, а само лицето, със сигурност ще се заблудим, като сложим поне още 10-15 години над реалните. Такова лице се придобива след много робски нощен труд и много строшени мъжки достойнства. А напращялите буфери отпред ясно говорят колко плоски са били оригиналните, и как са подменени с тези, та да може все пак да влезе в употреба приносителката им. А с тесния си заден диеринциал явно успява да постигне доста високи обороти при работа, което и е от полза в професията на "най-порочния град в Невада – Лас Вегас", но пък допринася и за бързата и амортизация....
  • 4 I'm back

    6 2 Отговор
    Ужасна е, гола вОда
  • 5 comments

    5 1 Отговор
    Еми,Профи,абсолютно-изчерпателен си,напълно точен
    и-просто няма какво повече да се допълни!
    Плюс моя +!
  • 6 Симеон Тасев

    4 3 Отговор