Last news in Fakti

8 Март, 2024 08:49 2 120 10

Още една талантлива жена-готвач си тръгна от Hell’s Kitchen

  • хелс китчън-
  • hell's kitchen

Шеф Ангелов изгони младата сладкарка от Русе Камелия

Поредният изгонен участник от шеф Виктор Ангелов в Hell’s Kitchen е младата сладкарка от Русе Камелия. Тя бе сред основните виновници за новата катастрофа на червения отбор по време на вечерната резервация и се прости както с куртката си, така и с шанса да се състезава за голямата награда от 100 000 лв.

Отборното изпитание постави сините и червените в нетипична ситуация. Те трябваше да се състезават по двойки и да разчитат на помощта на партньорите си, за да могат да разберат своите рецепти, носейки шумоизолиращи слушалки. Мъжете се представиха по-добре и грабнаха победата, вземайки реванш за загубата си в битката за спалните по-рано тази седмица.

Добрата работа на отбора на мъжете продължи и по време на вечерната резервация, където те показаха страхотна работа в екип и хъс за победа, въпреки тлеещият конфликт между Чоткин и Димитър. Прогнозата при жените обаче се оказа буреносна и вечерта за тях се превърна в истинско фиаско. Те не успяха да издадат нито една поръчка на своите гости, а младата Камелия, принцесата на Hell’s Kitchen Лидия и темпераментната Чимидова бяха изгонени от кухнята от своите собствени съотборнички.

Провалът на станция сосове, както и множеството шансове, които Камелия бе получавала до този момент не оставиха на шеф Ангелов друг избор освен да я лиши от куртката ѝ и шанса да продължи своето участие в най-горещото кулинарно риалити в България.

Борбата в Кухнята на Ада продължава и следващата седмица с нови резервации, нови изпитания и множество нови обрати, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТИГА БЕ

    5 1 Отговор
    Ееее, што така, бе...
  • 2 Никой

    14 2 Отговор
    Шефчето да си събира ,,готвачите,, посудата ,екипа ,да си събарят декорите играещи го кухня и ресторант и. да се ИЗГОНЯТ сами веднъж завинаги нанякъде и да не се връщат повече . Това ще е най- хубавото което могат да направят.
  • 3 Светослав

    21 3 Отговор
    Ако всички шефове на заведения гледат и се учат от поведението му-не питайте защо няма персонал!Просто отвратително поведение,което се придава на младите и новоизлюпени готвачи!!По добре го спрете от ефир!

    Коментиран от #5

  • 4 Ъхъ

    13 0 Отговор
    Ако ще ми поднасят храна, готвена под напрежение и скандали в кухнята, да си я ядат сами. Това не проумяват шефовете на черпаците.
  • 5 ТОЧНО

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Светослав":

    си го написа. И да допълня,Каква е поуката за зрителя от предаването. ..Дали нещо полезно е запомнил, освен крясъци, разтакаване из кухнята -декор и наласена позиция да те хване камерата.
  • 6 СМЕШНО

    2 0 Отговор
    предаване... Имам СД на Дж.Оливър, как готви и обяснява как се приготвя дадено ястие. Вярно няма крясъци из кухнята , защото работи сам, но е удоволсвие да го гледаш.
    Но, каквото и да пишем тук, не сме факторите които да решаваме за предаването.
    Единственото ни спасение е, да не го гледаме по ТВ и да не го коментираме из форумите
  • 7 АБВ

    4 2 Отговор
    Това едно изключително тъпо предаване
  • 8 ПЕСИМИСТ

    3 2 Отговор
    Странно ми е, че все още има зрители, които проявяват интерес към това предаване. Трудно се въздържах да не сложа прилагателно пред - предаване..
  • 9 Що така бе

    3 1 Отговор
    Прасето си квичкаше весело, но бързо му дойде Коледадата...
  • 10 Спирай те тази помия

    2 1 Отговор
    Тоя заслужава никой да не ходи в ресторанта му, така да умира като куче, от Прост Кебапчия сега се прави на голямата работа..