Last news in Fakti

11 Март, 2024 12:56 3 672 8

Мистерията се заплита: Световните медии изтеглиха снимката с Кейт, засякоха фалшификация

  • кейт мидълтън-
  • 8 март-
  • обработка-
  • обработени снимки-
  • фотошоп-
  • принц уилям-
  • фалшификат

Новата снимка на Кейт Мидълтън с децата ѝ породи още повече подозрения, вместо да успокои феновете на кралското семейство, че принцесата е добре след операцията

Мистерията се заплита: Световните медии изтеглиха снимката с Кейт, засякоха фалшификация - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британското кралско семейство отново попадна под прицела на притеснени фенове на Кейт Мидълтън, след като световните медии разкриха, че снимката на принцесата на Уелс и децата ѝ е силно манипулирана с Фотошоп.

Асошиейтед прес (АП) Ройтерс, Агенция Франс прес (АФП) и Гети издадоха отделни заповеди за спиране на разпространението на изображението до медийни организации на фона на опасения, че снимката е била "манипулирана". Всяка от организациите потвърди, че изображението ще бъде изтрито от техните индивидуални библиотеки, като източници твърдят, че снимката, включваща принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, е редактирана, съобщава Mirror.

Съобщение от Асошиейтед прес гласи: "При по-внимателно разглеждане изглежда, че източникът е манипулирал изображението".

Въпросният кадър бе публикуван за деня на жената на 8 март. На него Кейт позира с децата си, а публикацията в официалните канали на принца и принцесата на Уелс бе придружена от надписа: „Благодаря ви за милите пожелания и продължаващата подкрепа през последните два месеца. Пожелавам на всички честит ден на майката“.

Още при публикуването на снимката наблюдателни потребители в социалните мрежи забелязаха, че един от ръкавите на принцеса Шарлот не изглежда нормално. Други пък забелязали, че на принц Луи му липсва пръст. Фенове на кралското семейство със зорко око попитаха също и къде е венчалната халка на Кейт, която не се вижда на безименния пръст на съпругата на принц Уилям.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 4 Отговор
    Безименният пръст стърчи много. Тестостеронът почна да му личи и го смениха с пухкава ЮК кравичка.
  • 2 Последния Софиянец

    7 2 Отговор
    То си личи с просто око че Кейт е добавена на снимката.
  • 3 От Варна

    12 5 Отговор
    Голяма злоба и гадания, да има нещо лошо около тази мила и чаровна жена! Не виждам нищо странно в преплетените пръстчета на малкия син-дете, гримасничи и се прави на интересно както всички деца в тази възраст. Нито в ръкавчета на момиченцето. На никой ръкавите не стоят строго симетрично , като на истукан! Зщо е този негативизъм, изпратете добри мисли към тази млада жена и майка! Господ да и помага да преодолее трудните моменти и пак скоро да блести, както и отива-във всякакъв тоалет, на всякакво събитие!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 факт

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "От Варна":

    Виж по-внимателно. На момичето ръката е доста по-широка от ръкава. Сигурно са позвали ИИ за редакция на снимката (да няма свидетели). Всеки начинаещ дизайнер ще ти направи по-реалистичен монтаж. Очевидно не е снимка, а монтаж. Иначе дано да е добре жената, ама щом прибягват до такива "снимки", едва ли.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дааа

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "От Варна":

    Така е,всичко е нормално,просто така са застанали децата,Стига конспирации..
  • 7 Умирам от смях

    2 1 Отговор
    новия Майкъл Джексън май ще видим
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.