Last news in Fakti

13 Март, 2024 07:48 3 552 10

Пикантни подробности за "Ергенът" от Христиана

  • ергенът-
  • христиана

"Не исках да влизам в къщата, защото дойде любов в живота ми през тези месеци между кастинга и влизането.", сподели психоложката

"Приятелка ме записа на кастинга, още там си обменихме реплики с продуцента Радо Тушев." Това разкри пред подкаста "Надкаст" психоложката Христиана Манова, която бе изгонена от "Ергенът" в последния епизод.

"Не исках да влизам в къщата, защото дойде любов в живота ми през тези месеци между кастинга и влизането (юни-септември). Заедно гушнати гледахме целувката ми с Алек."

"В деня на влизането ни събудиха в 8 сутринта, влизането ни беше в 10 вечерта. През този ден почти не сме консумирали храна. Не ми хареса червената рокля, с която влязох, нямаше време за грим или прическа."

"Мислех, че отивам на почивка. Ние снимахме по 20 часа на ден. Имахме дни с по час-два сън за денонощие", разкри още тя.

"Не мисля, че образът Маги е този човек, който се представя в предаването. Не е и лошият герой.", коментира Христиана по повод русокосата дама, която вече успя да спечели сърцето на Алек.

"Виното си изигра ролята за вайръл репликата "Ще те заапа след малко!", разкри тя.

Атрактивната участничка разкри, че Силви, която обвинили в "мърлячество", демонстративно цапала и наводнила багажа на част от участничките.

"Виктория не е стратег, тя е естествена.", коментира психоложката.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отпадък

    32 1 Отговор
    Имала сериозен приятел, а се целувала през това време с ергена. Тоя сериозен приятел, трябва да бяга с 200.

    Коментиран от #6

  • 2 Пич

    23 0 Отговор
    Аха.....и тази приятелка я е набила , вързала , и със страхотен шут я е накарала да влети през вратата на предаването , и да си зареже любовта..... Ама , морвенски номера , ама..... Дано " влюбеният " да чете , и да не е идиот.....
  • 3 Освалдо Риос

    16 0 Отговор
    "Мислех, че отивам на почивка. Ние снимахме по 20 часа на ден. Имахме дни с по час-два сън за денонощие"

    Личи да си снимала розови филми за китайския пазар.
  • 4 Безспорно

    14 0 Отговор
    е, че е проста и грозна.
  • 5 Психоман

    12 0 Отговор
    Е поне стана ясно защо тази специалност Психология е топ търсена по всички университети.Извадката с лицето Христина е достатъчно показателна за индивидите и техните вербални и интелектуални възможности.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПИТАНКА

    0 0 Отговор
    Ама признай си, ... изтрЕскА ли го
  • 8 баста

    4 0 Отговор
    Никой не го интересува тази простафела кюстендилска.А поредната и любов в живота и е досущ Гринго Софкин и са си лика прилика като два чалгаропитека.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.