Last news in Fakti

20 Март, 2024 18:11 1 718 8

Бела Хадид шокира феновете си, пие по 14 хапчета сутрин (ВИДЕО)

  • бела хадид-
  • сутрешна рутина-
  • витамини-
  • супермодел

Супермоделът показа сутрешната си рутина в TikTok

Бела Хадид шокира феновете си, пие по 14 хапчета сутрин (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Белла Хадид доказа, че не е лесно да изглеждаш като супермодел.

Красавицата даде възможност на феновете да надникнат в обширната ѝ уелнес рутина в 10 стъпки, която включва поглъщане на гел от морски мъх и повече от дузина витамини дневно.

“Сутрин с мен, преди да започнем да правим неща за вас”, написа тя под видеоклип в TikTok през уикенда, тагвайки новата си марка за красота Orebella.

Хадид започва деня си, като комбинира три серума и гъста течност в една чаша. След това изпива цял асортимент от витамини — 14, за да бъдем точни — и завършва със зелено смути.

Следващата стъпка включваше изпиване на чаша гел от морски мъх, преди да вземе Fulvic Detox, който осигурява “нежна подкрепа за клетъчната детоксикация” според описанието на продукта.

Тя също така консумира течни йонни микроелементи, а накрая си хапва кроасан и си отваря безалкохолен шприц от личната си марка – Kin Euphorics. Тя показва и ароматната част от рутината си, като нанася етерични масла върху китките и шията си и си прави почистване със салвия.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Бившият модел на Victoria’s Secret изглеждаше зашеметяващо с кремав пуловер с дълъг ръкав и рипсени панталони, а накрая сложи няколко кристални гривни на китките си и завърши дългия режим с водене на дневник.

Обичаме да виждаме една сияеща и здрава КРАЛИЦА,” коментира актрисата Джулия Фокс.

Други се чудеха върху какво точно ще бъде фокусирана новата ѝ марка Orebella.

Хадид беше много неясна относно подробностите за новото си козметично начинание, освен че сподели видео с изображения на космическа тематика и близък план на окото си.

Page Six по-рано съобщи, че нейният бранд може да е фокусиран върху ароматизирани продукти – лосиони и масла за тяло и лице, заедно с продукти за грижа за косата, свещи, аромати, тамян и „включващи се дифузери за ароматни масла“.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 0 Отговор
    Всякакви естрогени и хормони. Да даде и на Габриел.
  • 2 болестно

    1 0 Отговор
    състояние, илънчо пък признава само кетаминче и тревичка
  • 3 пълно е с

    2 0 Отговор
    Космонавти
  • 4 Ден

    6 1 Отговор
    тъпо зомби!
  • 5 тиквенсониада

    11 1 Отговор
    То и мис Бикини Борислава Йовчева шокира хората , като ПРИДОБИ къща в БарЦелона за 4-5 000 000 , с доходите си на редова манекенка , ама на , не пишете нищо за геройствата й ! Защо ли ?
  • 6 Леле,леле

    8 0 Отговор
    Какъв супермодел е тоя караконджул ?! Тая ако я видим сутрин до мене ще изпием 14 ракии 😂
  • 7 гларус

    3 0 Отговор
    И накрая излизва една мида.
  • 8 Роки

    7 0 Отговор
    Най грозната на подиума, ама с милиони приличаща на мъж, нсли това е модерно. Да плюеш по изкълченяците. Какви красиви жени има, а това гледаме.