Last news in Fakti

23 Януари, 2014 13:09 1 708 3

Кейт Бланшет била пияна на връчването на Глобусите

  • кейт бланшет-
  • златен глубус-
  • награди-
  • пияна

Актрисата не помни почти нищо от церемонията

Кейт Бланшет не си спомня церемонията на наградите „Златен глобус“. Тя призна, че е била пияна, когато излязла на сцената да получи своята статуетка за най-добра актриса, съобщи сайтът contactmusic.

44-годишната Кейт грабна отличието за участието си във филма на Уди Алън "Син жасмин", но не помни много от церемонията, нито пък как е взела статуетката си, защото й дали награда "много късно вечерта".

"За съжаление моята категория беше доста назад в програмата… Надявам се, не съм направила много неща, за които да съжалявам", сподели с хумор австралийската актриса.

Очаква се Кейт да вземе и "Оскар" за същата роля през март. Самата тя призна, че е доволна от наградата, защото е "горда от играта си в лентата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    По някога и така става и на мен също ми се губят часове, като попрекаля с кайсиевата .
  • 3 Споок Армин

    0 0 Отговор
    Лично ги гледах наградите и дори коментирахме с жена ми че Кейт е много добра актриса.Не беше пияна и дори благодари на няколко човека.Специално каза че Уди Алън поставя много сериозни стандарти за качеството на световното кино.