23 Януари, 2014 15:38 6 394 5

Арестуваха Джъстин Бийбър

  • джъстин бийбър-
  • арест-
  • гонки

19-годишният певец е задържан по обвинения за шофиране в нетрезво състояние

Тийн идолът Джъстин Бийбър е бил арестуван във Флорида по обвинения за шофиране в нетрезво състояние и участие в незаконни автомобилни състезания, съобщава Би Би Си.

Според полицейското бюро в Маями, 19-годишният певец е участвал в състезателна гонка по плажната ивица на Маями бийч в ранните часове на днешния ден. Това се случва само седмица след като полицията откри дрога в дома на Бийбър в Лос Анджелис. Властите са претърсили къщата, когато съсед на певеца се оплакал, че Джъстин замервал имота му с яйца.

Бийбър бе заловен да шофира опасно и през 2012 г., макар че тогава прокурорите не повдигнаха обвинения по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    4 0 Отговор
    е най-после тоя смотан някой да го постави на място
  • 2 Коко Мартинов

    2 1 Отговор
    2-3 часа в полицията и няма проблеми в Америка богатите лекета са безсмъртни не е като в "белите държави" ... Американците само във филмите са "страшни ченгета".
  • 3 трезво мислещ

    4 0 Отговор
    Жалко,още един пропилян младеж от славата, и от алчноста на музикалните продуценти.Спомням си за оная куа лейка Бритни,дет объркала Тони Блеър, който по онова време беше премиер на Англия с неква момчешка банда.Горкото момиче,също така след като я попитали къде се намира Австралия,тя е казала че не е чувала този щат.Ето на такива пропиляни млади хора да се смееш ли да плачеш ли.
  • 4 Иван Милушев

    1 0 Отговор
  • 5 comments

    0 0 Отговор
    В същата връзка,№3-авторката навярно е смятала да напише в
    началото:"Тийн идиота.."най-вероятно,но все пак,от благоприличие,
    малко е променила думата,ама ние и така се досещаме пак,.........