Last news in Fakti

24 Март, 2024 05:39 1 911 0

Симпатягите Михаела и Венци оглавиха временното класиране в „Един за друг“

  • михаела-
  • венци-
  • един за друг-
  • шоу

Днес предстои решаващата отборна игра, в която участниците ще отговарят на пикантни въпроси

Симпатягите Михаела и Венци оглавиха временното класиране в „Един за друг“ - 1
Снимка: NOVA

В истинска емоционална въртележка за всички участници се превърна женското изпитание в най-позитивното романтично риалити - “Един за друг”, предаде dariknews.bg. Едва четири двойки успяха да изпълнят своята задача докрай.

Симпатичните перничани Михаела и Венцислав завършиха на първо място във временното класиране, а Дарина и Денис от Мадан се оказаха на дъното на класацията и ще трябва да преследват задължителна победа в груповото изпитание.

Дамите във Вилата на любовта бяха изправени пред поредното си екстремно изживяване този сезон. Издигнати на въздушна платформа, извисяваща се на височина от 10 метра, те трябваше да достигнат и изберат пет потенциални случки и действия, които биха разбили сърцата на техните партньори.

Темпераментната Петя успя да надвие страховете си и да се справи с предизвикателството във въздуха. Любовното предизвикателство се превърна в момент на истината за всички влюбени двойки. Те разкриха детайли и истини за връзките си, останали скрити до този момент.

Днес предстои решаващата отборна игра, в която участниците ще отговарят на пикантни въпроси, давайки оценки и определения едни за други. Коя двойка не е модел за подражание, кой мъж най-много подценява жена си и кой на кого ще се разсърди, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг” в неделя, 24 март, от 20:00 по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА