Last news in Fakti

3 Април, 2024 14:45 2 649 4

Атанас Месечков с разтърсващо признание, загубил първото си дете

  • атанас месечков-
  • труден момент-
  • загуба-
  • дете

Танцьорът разказа за най-трудния период от живота си

Атанас Месечков може да се похвали с повече от щастливо семейство, за което обаче е платил най-жестоката цена.

Наско и съпругата му са горди родители на 4 деца, 2 от предишния брак на Кремена и 2 общи - дъщеря, която е на 6 години и наесен ще тръгне в първи клас и син, който е на 4 години.

Той и съпругата му сключват брак през 2016 година, но малко преди щастливото събитие бъдещото семейство се сблъсква с огромно изпитание.

"Единственият ни труден момент беше, когато 10 дни преди сватбата загубихме първото си общо дете. Благодарим на Господ, че не сме имали други такива сериозни изпитания", каза в интервю за "Уикенд" Месечков, предава iwoman.bg.

Той също така категорично отрича слуховете, че си е присаждал коса. Танцьорът обясни още, че не се обижда на подмятанията на тема сексуалната му ориентация и допълва, че не е попадал на такива през последните 8 години. Наско подчертава, че няма как да се засегне от нещо, което не го докосва, защото не отговаря на истината.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 10%

    4 7 Отговор
    Тоя ако не я джаска докторката аз се беся.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ааа...

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "10%":

    Ще живееш ! Нейният дъртак не се интересува от такива низки хамалогии вече !
  • 3 честен ционист

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "10%":

    Помачорът не се работи по близкородствена линия.
  • 4 абе,

    2 0 Отговор
    Наско Месечков е прекрасен танцьор,но дано скоро отпаднат от шоуто,че Щонова е толкова пренавита да се самоизявява,че става досадно а и превърнаха танците си в спортна гимнастика и акробатика с тези (поддръжки). В предишни сезони на шоуто Наско повече ми е харесвал с други партньорки.