Last news in Fakti

5 Април, 2024 08:33 4 048 7

Чрез гласуване изгониха една от участничките в Hell's Kitchen

  • хелс китчън-
  • hell's kitchen-
  • галя чимидова

С мнозинство решиха, че повече нямат нужда от Галя Чимидова

Собственичката на ресторант в Равда Галя Чимидова беше изгонена от Кухнята на Ада. Това се случи по необичаен начин - с гласуване на съотборниците ѝ, които с мнозинство решиха, че повече нямат нужда от нея. Чимидова отказа да се включи в предизвикателството, което шеф Виктор Ангелов беше оправил пред двата отбора, и престоят ѝ в Hell's Kitchen беше подложен на гласуване.

Надпреварата за 100 000 лева напусна и футболният запалянко Галин Нинов. Той сякаш загуби надежда след скандала си с Димитър от отбора на Сините и дори поиска да напусне по собствено желание. Слабото му представяне на станция Сосове му коства куртката и мястото в Кухнята на Ада.

За един от участниците обаче имаше добри новини. При посещението на родното му село Червен Брег, Чоткин научи от майка си за интервюто на отпадналата Камелия в “На Кафе”, в което тя споделя, че е влюбена в него. Новината приповдигна кулинаря, който често се чувства сам срещу всички в Кухнята на Ада.

Следващата седмица напрежението между дамите ще предизвика сътресение в червената кухня. В центъра на всичко отново ще бъде любимата на Димитър - Симона. Звездният отбор ще играе на асоциации с известни личности, а забавлението ще е гарантирано, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    5 1 Отговор
    Чоткин е истинския шут в кухнята. Винаги има по 1-2ма такива.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Поредната платена статия ха ха ха
  • 4 Айде бе

    4 0 Отговор
    Събрани от кол и въже, сеир да има. Паляци
  • 5 Ти да видиш

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Чотката жена не е пипал. Щом се радва на това невзрачно момиче, оцъклен от радост.
  • 6 Габи

    2 2 Отговор
    Както винаги и сега Ангелов показа мекушавост и пощаде най-заслужилата за изгонване-Стефани. Тази аборигентка одавна трябваше да бъде изгонена. Какви брутални издънки намират място в телевизионни формати, като тази фаворитка на Ути.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.