Last news in Fakti

31 Януари, 2014 12:20 1 302 2

Марта Вачкова: Нямам проблем с килограмите си

  • марта вачкова-
  • килограми-
  • катето евро

Актрисата се връща с носталгия към времето, когато се запознала с Катето Евро

„Аз нямам проблем с теглото си! Нямам проблем с това на колко години съм, колко килограма съм, как изглеждам. Мога да танцувам повече от много по-слаби момичета. Мога да щурея повече от много жени”, възкликва Марта Вачкова в предаването ”Поверително от NL”.

Какво изпитва Марта Вачкова към Слави Трифонов? В какви отношения са с бащата на дъщеря си Рада? За миналата и бъдещата любов ще разкаже Вачкова в предаването на Николета Лозанова тази събота.

Тя и Катето Евро откровено и емоционално ще се върнат с носталгия към времето, когато са се запознали и общата си история. Катето Евро не подминава и вечната тема около Марта Вачкова – битката й с килограмите.

Други герои в предаването на Николета Лозанова ще бъдат Албена Вулева, Маги Желязкова и Цеци Красимрова.

Защо Цеци, която от години живее в Барселона, бе забелязана от папараците на поредица светски събития? Как преминава работното ежедневие на една пенсионирана преследвачка на звезди и как се облича Албена Вулева? Защо е принудена да чисти колата си сама и за кого поръчва храна от суши ресторант прясно разделената от бащата на сина си Маги Желязкова?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemo 84

    3 1 Отговор
    vajno e da imash samo4ustvie nishto 4e preli4a na balon
  • 2 PROFESIONALISTA

    3 0 Отговор
    С кг може да нямаш, но с дълбочината на мисълта явно имаш...