Last news in Fakti

31 Януари, 2014 15:26 3 072 0

Мария Силвестър ще е водещата на "България търси талант"

  • мария силвестър-
  • водеща-
  • българия търси талант

Днес ще бъде и нейната първа среща с бъдещите кандидат таланти

Една от най-ексцентричните водещи, които познаваме от малкия екран - Мария Силвестър ще е водещата на новият сезон на "България търси талант", съобщава bTV.

Днес, когато започват същинските кастинги на шоуто, ще бъде и нейната първа среща с бъдещите кандидат таланти. Мария ще бъде човекът, който ще посреща и ще ги изпраща, човекът, който ще им вдъхва кураж, а защо не и да стане част от представянето на техните таланти?!

"Самата ситуация на това, че някой оценява таланта ти, е изключително притеснителна и аз уважавам всеки, който се поставя в това да се изрази пред толкова много хора", заяви тя в сутрешния блок на bTV.

"Не знам дали ще успея да се спра от това да се включвам в разни номера, тъй като наистина много харесвам хората, които се изразяват по някакъв начин. Най-вероятно ще го направя, най-вероятно хората от екипа ще имат проблем с това, тъй като обожавам да се включвам в подобни комбинативни творчески арт решения. Колкото са по-странни и по-особени, толкова повече ще ме впечатляват", допълни тя.

Преди дни стана ясен и състава на журито – Любен Дилов-син, Ваня Цветкова, Есил Дюран и Асен Блатечки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА