Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 11:36 2 272 0

Звезди даряват сърца за българско училище в Албания

  • галена димова-
  • джулияна гани-
  • дани петканов-
  • сърца-
  • българско училище-
  • албания-
  • голо бърдо

Сред участниците в благотворителната проява са топмоделът Галена Димова и репортерът на Милен Цветков - Дани Петканов

Репортерът на Милен Цветков - Дани Петканов, и топмоделът Галена Димова с творческата помощ на дъщеря й Вики откриват сезона на любовта с благотворително рисуване на сърца в райското кътче на Студентски град - ресторант "Градина".

Събитието ще се състои на 10 февруари вечерта, а рисуваните сърца на звездите ще подкрепят благородната инициатива за изграждане на училище за децата на над 100-тината хиляди българи в Голо бърдо (днешна Албания).

В събитието ще се включи и нашумелият специалист по покоряване на дамски сърца Алекс Ломски, както и скандалната миска Джулияна Гани, която дни преди конкурса "Мис Плеймейт" обяви в медиите, че победителките са предварително нагласени. Джулияна за първи път ще се появи на светско събитие с годеника си - фитнес инструктора Роман Стоичков. 

Гостите ще се насладят на мелодичните хитове, изпълнени от призьора на престижния фест "Пирин Фолк" Малин Домозетски. Той и звездата на Diapason records Веселина радват посетилетите на предпочитания от политици, академици и звезди ресторант всяка вечер от вторник до събота.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА