Last news in Fakti

7 Февруари, 2014 08:00 19 421 0

Най-шантавите подаръци за Св. Валентин

  • най-шантавите-
  • подаръци-
  • св. валентин

На 14 февруари е Свети Валентин. Макар че е католически празник, той се чества с голям ентусиазъм вече години наред и в България. Може би защото всеки има нужда от засвидетелстване на любов, макар и получена накуп в един ден.

Еуфорията завладява и мало, и голямо. И пак започва мъдруването как да зарадваш любимия. Традиционалистите изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица, плюшени играчки, цветя. Мъжете прибягват и до екстравагантни бижута.

Ако обаче сте достатъчно шантав и половинката ви също, посетете сайта за безплани обяви bazar.bg. Там ще преоткриете забавните очила с нос - мъжки атрибут, с които ще развеселите със сигурност секси мацката до вас.

Дамите могат да изненадат с кабелна мишка с атрактивна еротична визия компютърните маниаци. Идеална за подарък за всеки, който ползва компютър или лаптоп. С подобна мишка няма да останете незабелязани, а и всеки път, дори и да сте сам у дома, тя ще ви напомни за еротичните мигове с нея.

Мъжката половина може да зарадва по-строгите и изискани дами с компактна, свежа и красива сгъваема кутия за бельо. При наличието й дамата ще разтваря гардероба с удоволствие. Със сигурност е и практична, защото гаджето или съпругата ви ще подреди любимите си вещи - бикини, сутиени, шалове, кърпи и чорапи, всичко на едно място, под ръка, в шкафа или гардероба. Освен това кутията е многофункционална и подходяща за всякакви дребни предмети.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА