Last news in Fakti

23 Май, 2024 12:56 1 443 2

Брад Пит ще извади наяве всички тайни сделки на Анджелина Джоли за винарната

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • винарна-
  • шато миравал-
  • съд-
  • съдебен процес-
  • развод

Актьорът продължава да нанася съдебни удари върху бившата си съпруга, които показват какви ги е вършила тя зад гърба му

Брад Пит ще извади наяве всички тайни сделки на Анджелина Джоли за винарната - 1
Снимка: Shutterstock

Анджелина Джоли претърпя поредна тежка съдебна загуба в битката ѝ с Брад Пит за френската им винарна Шато Миравал.

Актрисата ще трябва да покаже пред съда всички споразумения за поверителност, които е подписала през последните осем години. Съдия от Върховния съд в Лос Анджелис постанови, че звездата трябва да „представи“ в рамките на следващия месец „всички документи в нейно притежание, които са в отговор на“ искане от страна на Пит да покаже всички споразумения за поверителност, които тя е подписвала.

Съдебните битки покрай развода на Анджелина и Брад продължават от години, като най-тежка се оказа тази не са попечителството на децата им, повечето от които вече навършиха пълнолетие, а за тяхната винарна струваща 500 милиона долара - Château Miraval, припомня "Телеграф".

Източник на Пит обяви последното решение за „съкрушителен удар“, след като страната на Джоли преди това твърдеше, че предаването на споразумения за поверителност би било „скъпо“, „разточително“, „неразумно“ – и дори „злоупотреба“. Адвокатите на Джоли също по-рано твърдяха, че предаването на подобни документи, които тя е подписала, би било нахлуване в личния живот на други страни.

Новата заповед на съдията също гласи, че Джоли трябва да предостави списък с всички документи, които тя счита за привилегировани по делото, така че екипът на Пит да може „да оцени достойнствата на твърденията на Джоли за привилегия".

Адвокатите на Пит подадоха документи през април, като поискаха от Джоли да разкрие точно колко споразумения за поверителност е поискала от служителите да подпишат, след като тя го обвини, че той се опитвал да я контролира с подобни споразумения.

Джоли обаче твърди, че Пит искал тя да подпише споразумения за поверителност, независимо дали е свързано с винарната или не, за да може да му продаде нейния дял.

Според нея обаче сделката тя да му продаде своя дял се провалила заради несправедливите споразумения за поверителност. След това актрисата продаде акциите си на руски олигарх, но Пит се противопостави на това, като заяви, че продажбата е несправедлива.

Въпреки всичко, адвокатите на Джоли незнайно защо определиха отреждането на съда Джоли да предаде споразумения за поверителност 8 години назад като тяхна победа. Източник близък до Джоли заяви, че тези споразумения никога нямало да видят бял свят, предаде Page Six. Адвокатите на актрисата най-вероятно целят да бавят процеса колкото се може по-дълго, каквато бе тактиката им и с делата за попечителството на децата им. В крайна сметка след като Шайло навърши 18 години този месец, единствено 15-годишните Нокс и Вивиен все още нямат навършено пълнолетие и ще бъдат единствените, за които Пит ще трябва да плаща издръжка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    3 4 Отговор
    Документи в нейно притежание, които тя счита......
    Може да ги е загубила или да не счита!
    Ако я е подвел да подписва несправедливи споразумения си е негов проблем! На свой ред тя е правото си да изисква същото от свои служители, на които е работодател!
  • 2 абе,

    4 3 Отговор
    Тези станаха банални вече с тази винарна.Това си техен проблем защо занимавате аудиторията с глупотии.