Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 07:00 2 438 0

10-те най-желани кавалери за деня на Свети Валентин

  • дейвид бекъм-
  • свети валентин-
  • великобритания

Дейвид Бекъм е най-желаният мъж за дамите за най-романтичната вечер в годината

На Свети Валентин ви представяме мечтите на всяка жена за перфектния кавалер. Cambridge news предлага на читателите си класация на 10-те най-желани кавалери за най-романтичната вечер в годината. Класацията е подредена на базата на проучване сред британските дами.

10. Робърт Патинсън


Любимият вампир на тийнейджърките.  Актьорът обра женските сърца с ролята си на романтичния вампир Едуард в поредицата „Здрач“. На скоро той се раздели с партньорката си Кристен Стюарт, с която играеха в сагата "Здрач". Раздялата дойде след няколкогодишна връзка, така че дамските мечти могат да се превърнат и в реалност.

9. Фарел Уилямс


Повечето жени си мечтаят за среща с някой цветнокож мъж. Британският певец е идеален за тази цел. Той може и да е на 40 години, но има излъчването на тийнейджър. Поради това може и да върне всяка своя партньорка в нейните младежки години и да направи 14-ти февруари за нея наистина специален.

8. Хари Стайлс


Момчешката група „Уон дайрекшън“ е хитът на музикалния пазар, а звездата на Хари Стайлт огрява сърцата на тийнейджърките. Факт е, че той няма да се хареса на голяма част от по-зрелите дами, но пък за сметка на това може да бъде определен за мокрия сън на всяка абитуриентка. Така, че девойките биха се радвали на неговата компания.

7. Леонардо Дикаприо


Момчето със сините очи и руси коси спечели дамските сърца още след като изигра главната роля в  „Титаник“. Лео е мечтата на всяка манекенка. Обаянието му над тийнейджърките може и да не е същото, но пък за сметка на това по-зрелите дами вече започват да се заразяват от него.

6. Раян Гослинг.


Актьорът поприключи с годините на тий идол, но пък вече си е всепризнат секс символ. Момичетата, които са се влюбвали в него покрай младежките сериали, в които участваше вече са пораснали и му се кефят, когато влиза в по-сериозни роли.

5. Брад Пит


Тук каквото и да се каже ще е излишно. Брад удари петдесетия си юбилей, но все още е в сънищата и мечтите на представителките на нежния пол из целия свят. Като знаеш, че той дели едно легло с Анджелина Джоли не е лесно да си се представяш с него, но все пак надали има дама, която да не си се е представяла в неговата компания на Свети Валентин.

4. Гари Барлоу


Бившият вокалист на момчешката група „Тейк дат“ все още си го бива, а любовната лирика на групата го е превърнала в любимец на жените по целия свят. Той е изключително харизматичен, а романтиката е неделима част от образа му.

3. Джордж Клуни


 Той може и да е на 52, но излъчването му на благородник и спомените за неотразимия доктор Рос от спешно отделение карат дамите все още да въздишат по него. Клуни е синоним за стил в Холкивуд, като 14-ти февруари е датата, в която неговата компания би могла да е незаменима за всяка дама.

2. Джони Деп


Няма как да се мине без Джони. Актьорът разполага с особена харизма, караща и момичета и жени да въздишат по него. Да, той е ексцентричен. Да, доста често е дори странен. Всичко това обаче допълва неговия перфектен образ, каращ всяка жена да мечтае за него.

 

1. Дейвид Бекъм


Бекъм се отказа от футбола, но за сметка на това сърцата на дамите все още са запазени за него. Той е абсолютният секс символ. Атлет със стил и вкус, чиято компания на Свети Валентин би била желана от всяка дама, искаща да прекара перфектната романтична вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА