Last news in Fakti

28 Май, 2024 15:15 2 274 4

"От склад за куфари до любимото ми място вкъщи": Ивет Лалова показа детската стая на сина си (ВИДЕО)

  • ивет лалова-
  • бебе-
  • тиаго-
  • детска стая

Вижте бебешката стая на малкия Тиаго

Ивет Лалова, която стана майка за пръв път преди малко повече от месец, показа бебешката стая на малкия Тиаго.

Във видео в Instagram бившата лекоатлетка показа на последователите си как е моделирана стаята на първородния ѝ син. Към кадрите гордата майка написа и мило послание, в което изразява вълнението си.

От фитнес и склад за куфари, тази стая вече е любимата ми вкъщи. Толкова дълго чаках, за да я подготвим. Прекарахме дълги часове в избор на всяка една вещ в нея, в измерване и сглобяване на мебели, сгъване на дрешки. Представях си как прекарвам цели нощи в четене на приказки, приспиване, гушкане. Осъзнах, че тази стая е не само за бебо, тя е и за мен. Когато порасне, Тиаго няма дори да си я спомня, но ние с баща му никога няма да забравим дните на подготовка и сладко очакване“.

Лалова и италианецът Симоне Колио станаха родители на 24.04.2024 г., около месец преди Ивет да отбележи своя 40-и юбилей.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    7 6 Отговор
    Една истинска майка не би направила детска стая и то за бебе в доскорошния фитнес/килер за куфари с мухлясалите стени. И как така всички взеха да раждат като почна украинската трагедия и се разбягаха украинките из голямата Европа?
  • 2 Мангалова

    9 4 Отговор
    Да го беше кръстила Лоренцо.
  • 3 Айде

    4 2 Отговор
    Живо и здраво да е! След време може и него да го видим на пистата. Сега прилича повече на баща си, но с времето това може да се промени.
  • 4 Софиянеца

    7 4 Отговор
    Грозет Лалова